Beste Hannah, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wij betreuren het dat het verkooptraject / de communicatie zo op jullie is overgekomen. Onze basis is het werken op basis van een goed en betrokken gevoel, helaas is dat bij jullie niet gelukt. Wij pakken het intern op. Wel fijn om de complimenten voor de installateurs te lezen, waardoor jullie uiteindelijk kunnen schrijven dat jullie daar zeer tevreden over zijn. Met vriendelijke groet, Team Van Manen Keukens
Beste Ben, wij betreuren het bijzonder dat u teleurgesteld bent in het feit dat uw nieuwe inbouwkeuken wat later gemonteerd werd dan verwacht. Wij proberen altijd om met de keukenmontage zo strak als mogelijk aan te sluiten op de datum van oplevering. Echter lukt dit helaas niet altijd, omdat wij geen invloed hebben op de overige werkzaamheden (stukadoorswerk, schilderwerk en het leggen van vloeren) die onze klanten in hun woning laten uitvoeren, alvorens wij hun nieuwe keuken kunnen monteren, Hierdoor is het helaas niet altijd mogelijk om direct te anticiperen op dergelijke werkzaamheden. Wel mooi om te vernemen dat u tevreden bent met het eindresultaat en wij wensen u dan ook veel plezier met uw nieuwe inbouwkeuken. Met vriendelijke groeten, Team Van Manen Keukens"
Beste Gabriël, Dank voor het invullen van je review. Jammer om te vernemen dat je twijfels hebt over een eventuele volgende keer. We willen juist werken aan een goed gevoel, zoals je als het goed is ook herkent vanuit de eerdere keukens. Mogelijk heeft de vakantieperiode een rol gespeeld waardoor het iets langer duurde dan gewenst. We zijn jullie niet vergeten en jullie staan op de lijst. Onze collega neemt vandaag contact met je op om een afspraak te maken! Veel plezier gewenst in jullie nieuwe woning en met jullie keuken! Met vriendelijke groet, Team Van Manen Keukens
Een droomkeuken realiseren is een kwestie van samenwerken, vinden we bij Van Manen Keukens in Barneveld. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zullen we een keuken ontwerp schetsen die je een indicatie geeft van hoe je droomkeuken eruit zal komen te zien. Vanaf het moment van contact tot na de keuken montage zullen we in nauw contact met elkaar blijven staan. We vinden bij dit proces jouw mening en ervaring erg belangrijk. Om die reden ontvangen we graag je beoordeling.