Niets was teveel om de keuken voor mij praktisch en van deze tijd te creëren.

x

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Samen een mooi ontwerp gemaakt.

Mooi ontwerp gemaakt, en goed uitgevoerde.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Top keuken tot het laatste schroefje netjes geïnstalleerd

We hebben bij de aankoop goed advies gekregen. Ze kijken echt wat voor keuken bij je past. De levering was conform afspraak en het plaatsen snel en goed. Kleine puntjes werden snel opgelost. Wij zijn heel tevreden!!

Super service

Voor ons de tweede keer dat wij een keuken via Van Manen hebben besteld. Wederom super geholpen. Aan de voorkant wordt uitstekend meegedacht en in het proces wordt er bij onvoorziene zaken altijd meegedacht hoe naar wens op te lossen! Personeel zowel in de showroom als bij montage ontzettend netjes en kundig. Dank voor wederom een fantastische keuken.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

Zeer goed geholpen bij voorlichting en keuze van betreffende keuken en apparatuur

Persoonlijke benadering in gesprekken en keuzebegeleiding en beantwoorden van vragen

Prima ervaring.

Heb het als zeer prettig ervaren, Er werdt meegedacht aan de wensen en daar is ook heel keurig gehoor aangegeven, Alles was prima op elkaar gestemd, van het slopen van de oude keuken en instaleren van de nieuwe keuken, en het afvoeren van het sloopafval.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

Klantvriendelijk en goed meedenkend over bewerkstelligen wensen

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen om tot een juiste keuze te komen en hier royaal de tijd voor genomen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend; niets ontbrak en zorgvuldig geplaatst. Ook het van tevoren gemaakte materiaal (in verband met het plaatsen van een koof boven de gehele keuken) was perfect in orde. Hoewel we ons hadden ingesteld op het feit dat er altijd wel iets tegenzit, bleek dit niet uit te komen!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

Goed advies , prettig contact en perfect geplaatst

We kregen goed en deskundig advies bij het uitzoeken van de keuken. We hebben later nog een ander aanrechtblad gekozen, ook daarbij goed geholpen. De keuken is netjes geplaatst.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Er wordt naar je wensen geluisterd en waar nodig geven ze tips en advies

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Deskundig advies en zorgvuldige plaatsing keuken

Prettig ontvangst in de winkel daarna uitgebreid tijd en advies om een goede keuze te kunnen maken. Duidelijke communicatie wanneer keuken werd geleverd en er werd erg netjes gewerkt tijdens plaatsing keuken. Zeer vriendelijk personeel en goede service tijdens het hele proces van kiezen tot in gebruik nemen keuken.

Professioneel en klantgericht

Reeds bekend met de organisatie door positieve verhalen en ervaringen vanuit vriendenkring. Afspraak gemaakt en keuken direct volledig uitgezocht. Professioneel, klantgericht en doen wat er wordt beloofd.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

Bij het ontwerpen van de keuken miste ik wel wat meer advies voir mogelijkheden

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

Meer dan goed topresultaat in lastige omstandigheden

Na een uitstekende ervaring bij het uitzoeken van de keuken kwam het plaatsen. Door omstandigheden was de situatie voor plaatsen verre van ideaal. Muren niet ok, aansluitingen niet op orde. Maar de Van Manen installateur zuchtte even en ging aan de slag en een dag later stond alles perfect. Wat een flexibiliteit en doorzettingsvermogen. En een superresultaat, heel blij mee.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Een volgende keer zou ik wederom bij Van Manen Keukens een keuken kopen.

We werden volledig ontzorgd (vanaf slopen t.e.m. laatste oplevering) en de afspraken werden nagekomen. Prima bedrijf.

Prima gelukt

Mooie keuken conform offerte. Goede service. Alleen een van de hoekkasten lijkt niet goed gemonteerd. Kast wijkt en wij zien de schroeven zitten. Met nog even opgelost worden en daar heb ik over gebeld en nog geen reactie op gekregen.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Goed advies over de nieuwe keuken, afgesproken levering en nauwkeurig gemonteerd!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Zeer onzorgvuldige en nalatige plaatsing. Veel ergernis tot gevolg.

Na goede ervaringen uit het verleden opnieuw besloten een keuken bij van Manen te kopen. Helaas bleek het tegenovergestelde nu de waarheid. De heren (Zal geen namen noemen) die hier de keuken de eerste dag hebben geplaatst, bleken achteraf erg gemakzuchtig en uiterst rommelig te hebben gewerkt. O.a. plaatsing van afzuigkap met lekkende en luidruchtige afvoerslang door deze niet volgens de norm te hebben geïnstalleerd (Zelf maar opgelost) Quooker kraan is uiteindelijk goed vastgezet door Quooker zelf omdat de heren dachten dat deze kapot was. Niets bleek minder waar. Nog diverse andere klachten zoals vervuilde kasten met zaagsel, niet netjes ingezaagd etc. Na plaatsing bleek dat we nog ruim vier weken moesten wachten op de achterwanden, dit is tijdens de verkoop niet gecommuniceerd en bleek dus een verrassing. Dan staat er een nieuwe keuken maar kan je nog een maand tegen niet afgewerkte muren aankijken, niet echt prettig. Opvolging van onze klachten vonden we onder de maat en we voelden ons niet echt serieus genomen. Er is wel aangeboden om nog een nieuwe kast bij de afzuigkap te plaatsen echter waren we het zo beu dat we hun mensen hiervoor niet meer over de vloer wilden hebben. Uiteindelijk hebben we op de rand gestaan voor de keuze om het maar aan de geschillencommissie voor te leggen maar hadden hier geen zin meer in omdat we er genoeg van hadden. Het definitieve resultaat van de nieuwe keuken is netjes maar de realisering hiervan is zeer moeizaam tot stand gekomen met de nodige frustratie. Uiteindelijk maar financieel wat geschikt met van Manen, een niet geheel wenselijke en bevredigende oplossing. We zullen dit bedrijf in de toekomst niet aan onze directe omgeving meer adviseren hetgeen we in het verleden wel hebben gedaan. Kwaliteit heeft naar onze beleving een forse stap achteruit gedaan.

Prachtige beige keuken

Het uitzoeken van de keuken verliep heel prettig, de medewerkster hielp rustig en gaf goed advies. Alles was mogelijk. Keuken ingebouwd. Niet alles was in 1 keer klaar, maar daar kwamen ze netjes 2 keer voor terug en toen pas hoefde ik de laatste betaling te betalen. Ik ben nu super blij met het prachtige resultaat! En hoop er weer jaren plezier van te hebben!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Helemaal top, beter kan niet

Minpuntje: de Pelgrim wasemkap functioneert niet goed. Dat is afgelopen maandag door dhr van Essen (van Van Manen) gemeld bij Pelgrim. Diezelfde dag nog een mailtje van Pelgrim dat ze het erg druk hebben en ik zou nog bericht krijgen. Nog steeds niets gehoord.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Werkt conform afspraak en in één keer goed !

Ontwerp en afspraken maken is één ding, maar ze nakomen is een tweede. Dat heeft van Manen prima gedaan. Ook last minute wensen werden nog netjes verwerkt en de monteur zelf en stucadoors hebben echt vakwerk afgeleverd en alles conform planning opgeleverd.

Volledig ontzorgd, top geregeld

Mooie keuken aangekocht bij van manen! Netjes geïnstalleerd; kapotte blad door monteurs al gevonden en vervanging geregeld. Wij zijn erg blij met de nieuwe keuken!

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken

prachtige keuken met alle puntjes op de i

Een heel positieve ervaring met Van Manen, zowel in de ontwerpfase als bij de realisatie en de service achteraf. Al in het eerste contact toonde Maaike van Doorn alle geduld en kennis van zaken in het vertalen van onze wensen naar een haalbaar en fijn ontwerp. De installatie in 2 dagen verliep zeer soepel dankzij ervaren en vriendelijke medewerkers. Een klein onderdeeltje ontbrak; dat is rimpelloos afgewikkeld. Zeer aan te bevelen!

Geweldige service

Bij Van Manen word je zeer goed geadviseerd en is het assortiment keukens groot. De showroom is prachtig met verschillende stijlen.

• Wat heeft u bij ons gekocht? Keuken, Apparatuur, Werk/Keukenblad

Snelle contacten en goed meedenken

Van begin tot oplevering/plaatsen korte lijnen qua vragen etc. Denken met je mee en kundige monteurs!

Dr. W. Dreeslaan 2

3771RW Barneveld

Over Van Manen Keukens

Een droomkeuken realiseren is een kwestie van samenwerken, vinden we bij Van Manen Keukens in Barneveld. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zullen we een keuken ontwerp schetsen die je een indicatie geeft van hoe je droomkeuken eruit zal komen te zien. Vanaf het moment van contact tot na de keuken montage zullen we in nauw contact met elkaar blijven staan. We vinden bij dit proces jouw mening en ervaring erg belangrijk. Om die reden ontvangen we graag je beoordeling.