Betrokkenheid, vakmanschap, creativiteit, punctualiteit
Heel prettig, (vak)kundig contact. Prima service. Goede begeleiding; goede ideeën, zowel voor keuken als wooninterieur!
Ongedwongen sfeer, ruimte gevend. Vakkundig advies, meedenken, verantwoordelijkheid laten bij klant. Nemen van verantwoordelijkheid, door het bedrijf ook na plaatsing en betaling. Vakkundige plaatsing.
Goede service, prijs kwaliteit goed, meedenken,
super dienstverlening, iedereen staat voor je klaar ,maakt niet uit hoe vaak je terug komt altijd vriendelijk en altijd welkom .eerlijk advies en geen poes pas of gladde praatje,s ,als je na de plaatsing van de keuken nog vragen hebt of er is iets dan word je weer vriendelijk ontvangen en het word opgelost ,super
Alles is goed bevallen
altijd meteen contact, en persoonlijk advies, erg klant vriendelijk,een aanspreekpunt.
Persoonlijke service
Prettige omgang en het advies als zeer prettig ervaren. Men had alle tijd om regelmatig terug te komen alvorens een beslissing te nemen of te kopen.
Waarmaken wat gezegd wordt, mooie ideeen, kwaliteit, betrouwbaar
Het plaatsen van de keuken was zorgvuldig en snel gegaan, we zijn goed geholpen en ingelicht.
In alle opzichten.
het persoonlijk contact