Perfect team van vakmensen, die rekening houden met de klant.
Deskundigheid en ideeën.
Top behandeld en een goede prijs!
De samenwerking, eerlijkheid, advies.
Er wordt uitstekend geluisterd en vervolgens worden de wensen gerealiseerd. Er is veel persoonlijk contact en directe opvolging.
Zeker wel en wij geven het ook weer door met de mond op mond reclame
Van advies tot en met montage super tevreden!
ja
Het meedenken met de klant
Wij zijn heel erg tevreden
Het meedenken, genoeg tijd nemen, geen dwang. Kortom het totaalplaatje van rust-vakbekwaamheid-service. Ook de planning verliep perfect.
Goede Service en Perfecte informatie
advies,ontwerp ,plaatsing
Helemaal super gelopen alles!!
Het juiste advies, dus niet alleen de dure producten, maar de verschillen laten zien tussen alle mogelijkheden. Een open communicatie, niet alleen digitaal maar ook persoonlijk! Open staan voor anders dan standaard...
Professioneel, deskundig, klant heeft veel inbreng, goede adviezen, vakmanschap van installateur. Kortom een 9 waard voor bijna alle onderdelen
Wij zijn zeer goed geadviseerd en ze hebben goed met ons meegedacht.
Alles is goed bevallen aan jullie dienstverlening. Vanaf het begin dat we binnen kwamen lopen bij jullie voor een vrijblijvende offerte/ideeen tot aan de eindcontrole of dat de keuken perfect is geleverd/gemonteerd. Het was een hele fijne samenwerking met jullie en we zijn blij met onze top keuken. Ik raad jullie zeker bij iedereen aan. Wij zijn blij dat we de keuken bij jullie gehaald hebben. Kortom wij zijn heel tevreden.
Goede service en er wordt goed rekening gehouden met je wensen.
Persoonlijk contact en advies. Goede service. Nakomen van afspraken.