Geweldig wat een service, je voelt je echt klant en de persoonlijke service en aandacht overtreft echt alles, absolute aanrader en welgemeende dikke complimenten aan keukenstudio Stormink!
Mijn 14 jaar oude apothekerskast was van alles mis mee. Afspraak gemaakt met Stormink keukens en binnen een week stond er een monteur op de stoep. Deze is anderhalf uur bezig geweest en zelf onderdelen, die verdwenen waren, gefabriceerd. Nu loopt hij weer als een zonnetje! En... tot mijn grote verrassing... geen tekening. Service van de zaak! Bedankt
Wij hebben in de afgelopen 5 jaar drie keukens gekocht bij de firma Stormink. De zeer goede begeleiding bij het ontwerp en de professionele installatie hebben daartoe geleidt. Ook na aanschaf van de keuken staan ze klaar in geval van een service wens. Snel en goed. Echt een top bedrijf, met mensen die doen wat ze beloven. Wij bevelen de firma Stormink dan ook van harte aan. Erik & Marie Elise Jansen, uit Holten
Helemaal niets
Zeer persoonlijk en goede kwaliteit!
Er wordt goed meegedacht bij Stormink en ook het trajekt van aflevering en montage is goed verlopen, dit dankzij een goede montage en afwerking van Jan Hartkamp. Wij zijn ook tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Altijd toch een wat lastig onderwerp. Dus we zijn blij dat we bij Stormink eruit gekomen zijn en kijken nu tegen een mooie keuken aan... "Gewoon" top!
meedenken, nemen alle tijd, afsprak is afspraak.gemoedelijk. 3 keer een huis laten bouwen en 3x firma stormink. DAT ZEGT GENOEG !!
Vlotte en goede service. Mooie kwaliteit keukens en snelle levertijd
Stefan de alleskunner geweldig wat deze man kan, de oplevering was ook supergoed duidelijke uitleg over alle apparatuur en nam ruim de tijd hiervoor.mevrouw Stormink chapeau!!
De tijd en aandacht voor het ontwerp van de keuken. Nazorg: Wordt goed greageerd op vragen en probleempjes.
Ik had meteen een goed gevoel. Er werd geluisterd en goed advies gegeven op mijn wensen.
Daar ik minder valide ben, mijn keuken aangepast moest worden, dit voor mij géén invalide uitstraling mocht hebben, is de Firma Stormink hier feilloos in geslaagd, met moderne en adequate aanpassingen in een woord een super keuken waar ik me als een "valide" kan handhaven. Hoe bedoel je, kunnen leven met een goed gevoel!
Voortraject is prima, offerteboek mag wel iets kleiner, nazorg\afwerking laat nogal eens te wensen over. Geen gebruiksaanwijzing boekjes bijgeleverd, Achterwand achter kookgedeelte heeft veel problemen gegeven en blijft een vraagteken voor ons.
Het gastvrije ontvangst en uitgebreid advies. Er is alle tijd voor ideeën en het ontwerp! Mooie kwaliteit keukens.
Vriendelijkheid, vakmanschap, meedenken. Kleine foutjes werden snel en adequaat opgelost.
De vlotte aanpak en de creativiteit bij het ontwerpen. De duidelijke taakverdeling bij het personeel.
Advies, keuze in de showroom. Professioneel.
een goed advies ,mooie kwaliteit ,snelle en goede service
Persoonlijke benadering, niet het gehaaste vd grotere keukenketens, tijd voor overleg en overdenken van het aanbod.
Wat niet, zou ik zeggen.
meedenken en rekening houden met onze wensen en 'eisen' en de service
luisteren naar de wensen van ons.
Alles prima naar wens verlopen, op een nette manier geholpen. Niets op willen dringen zoals bij anderen vaak wel het geval is.
Vriendelijk Professioneel Meedenkend
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.