Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Keukenland. Niet alleen goede info over de keuken maar ook de logistieke ondersteuning. Het aanpassen van de leidingen, de reparatie van de vloer en het herstellen van de wanden, voor iedere klus hadden zij bedrijven in de portefeuille die dat konden regelen. Keukenland zorgt dan dat alles op elkaar afgestemd wordt. Wij hadden onze oude keuken verkocht aan een ander bedrijf, maar die liet ons op het laatste moment in de steek. Ook toen wist Keukenland het probleem voor ons op te lossen. De nazorg is ook prima. Ze nemen geen genoegen met een 9. Het moet voor hun een 10 zijn.
Luisterde goed naar onze wensen en kwam ook met goede ideeën zodat we heel veel plezier van onze keuken hebben
Bij de keuze van materialen en kleuren was er veel tijd en aandacht voor persoonlijke advisering. Ook overleg over de planning was duidelijk, waarbij afspraken werden nagekomen.
Ik liep alleen binnen om me te oriënteren. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het gevoel was direct goed. We zijn professioneel en kundig geholpen bij het uitkiezen van de keuken, waarbij het direct tekenen van mogelijkheden door onze verkoopadviseur erg heeft geholpen. Ook de plaatsing van de keuken en contacten met andere partijen hebben wij als zeer prettig ervaren. Kortom; uitstekend bedrijf!
De ontvangst in de showroom was al goed, daarna een eerste afspraak en vervolgens een mooi uitgewerkt ontwerp met ruimte voor kleine aanpassingen. Ook de planning en de montage verliep helemaal volgens schema en naar wens. Kortom een heel professioneel bedrijf met allemaal vakmensen en passie voor het vak!
Zeer tevreden over het nakomen van de afspraken, samenwerking met de diverse betrokken andere partijen (schilders, stukadoor, installatiebedrijf etc.). Vanaf de aanlevering van het initieel plan tot de eindoplevering is prima verlopen, grote klasse. Alle betrokken monteurs zijn echte vakmannen.
Jolanda heeft ons hele goed geholpen om onze keuken te ontwerpen. Helaas was de levertijd wel lang maar het was het wachten waard! Het enige nadeel vind ik de bereikbaarheid. Ik mis vaak de oproep en bij terugbellen is zij weer bezet.
Prima service, perfecte uitvoering
Een zeer goede ervaring! Harrold had zeer uitgebreid de tijd voor ons en luisterde echt naar wat wij belangrijk vonden in onze keuken! Nu zitten we in het fantastische resultaat te genieten! Niets is te veel; alles kun je vragen en nog een keer vragen! Super service: van het uitzoeken in de showroom tot de levering en installatie thuis.
Alles naar wens verlopen perfecte afstemming komen afspraken na
Zoals gehoopt, verwacht en volgens afspraak. Zoals de vorige keuken, die we 25 jaar geleden kochten en waarmee de volgende bewoner nog steeds blij mee is.
Komt daar binnen en wordt warm ontvangen. Mooie keukens voor ieder budget. Adviseur denkt goed mee en probeert je niets aan te smeren. Eerlijke adviezen,ook over de apparatuur wat wel en wat je beter niet kunt doen. Kwaliteit ook goed. De vorige keuken (kleine rechte) kwam hier ruim 20 jr. geleden ook vandaan,had qua degelijkheid nog wel 10 jaar mee kunnen gaan. Nu een mooie hoekkeuken laten plaatsen met vaste apparatuur. Bezorgers en de monteurs ook super. Beleefd,werken netjes en prettig in de omgang. Heel team keukenland van receptioniste tot aan monteurs. Bedankt voor de fijne ervaring,wij zijn zeer tevreden!!
Voor de 2e keer bij Keukenland Wijhe de keuken gekocht. Eerste keer zeer goed bevallen, wordt goed geluisterd en meegedacht. Tweede keer ook helemaal perfect, nette monteurs, werken netjes, alles tot in de puntjes verzorgd. Nette strakke keuken afgeleverd!
Wij zijn netjes geholpen naar het zoeken van de keuken, die bij ons paste.
Diverse keren bij Keukenland geweest voor overleg en advies voor een nieuwe keuken. Wij hadden wat twijfels over onze plannen. Door advies en ontwerpvoorstellen, kwamen we tot een ontwerp waar wij ons in konden vinden. De keuken is direct volledig en goed geplaats. Een klein mankement werd na afspraak meteen verholpen.
Alles naar wens uitgevoerd
Super tevreden over het verkoopproces van aankoop tot en met montage. Wij zijn op een vriendelijke manier geholpen, er was voldoende tijd en aandacht om je wensen te bespreken.
Van het hele proces; het uitzoeken van een nieuwe keuken; materiaal, opstelling, tot aan het daadwerkelijk plaatsen van de nieuwe keuken, liep alles heel harmonisch. Ook de afspraken met een 3e partijen -de elektricien en de stukadoor- waren goed op elkaar afgestemd. De communicatie is helder en betrouwbaar. Keukenland heeft een sterk team, waar ieder zijn kwaliteiten inzet met als resultaat een keuken op maat. Met zeer tevreden klanten als gevolg.
Bij Keukenland wordt goed geluisterd naar je wensen en krijg je een eerlijk advies. Geen mooie verkooppraatjes, maar duidelijke uitleg en vergelijkingen. Zo konden wij keuzes maken die onze droomkeuken opleveren binnen het budget wat bij ons past. We hebben altijd heel fijn contact gehad, van de eerste kennismaking tot na de installatie.
Na een eerdere positieve ervaring weer bij Keukenland Wijhe uitgekomen voor het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Heel fijn contact gehad met verkoopadviseur Peter-Paul … met goede en eerlijke adviezen, heel meedenkend, persoonlijke aandacht en veel geduld. Prettig, dat je drie opeenvolgende afspraken kreeg, zodat je in de tussentijd goed over alles na kon denken en er ruimte genoeg was om nog dingen te wijzigen. Ook was het heel fijn, dat we zelf niet achter een installateur en stukadoor aan hoefden en we dat gedeelte uit handen konden geven. Verder met alle mensen die over de vloer zijn geweest fijn contact gehad en de monteurs waren echt “tovenaars”. Van onze niet zo hele grote benedenverdieping vol met dozen binnen twee dagen een prachtige keuken gerealiseerd. Als er iets niet volgens de planning verliep of niet klopte, werd het gelijk opgepakt en opgelost. Ook over de nazorg alleen maar lof! Wij zijn heel tevreden hoe alles met het team van Keukenland is verlopen en super blij met het prachtige eindresultaat! Wat ons betreft een meer dan dikke 9 en zeker aan te raden! Juni 2025 Familie Beije - Mariënheem
Men neemt goed de tijd om uitleg te geven en de juiste keuze te bepalen.
Uitstekende begeleiding bij het samenstellen van onze nieuwe keuken. Voorlichting over het aanschaffen van de apparatuur werd alle tijd voor genomen. De betalingsregeling verliep ook heel plezierig. Het brengen en plaatsen van de keuken gebeurde volgens afspraak. Het plaatsen en afwerken vanmonze kant een tien met een griffel. Wij zullen in de toekomst Keukenland Wijhe. An harte aanbevelen.
Fijn bedrijf met prettige medewerkers. Er is duidelijkheid over hoe het verloop is. Op vragen wordt snel gereageerd. Wat voor ons ook erg telde is dat de mensen die de aanpassingen doen en de mensen die de keuken plaatsen eigen personeel is of samenwerken met keukenland, wat zorgt voor afstemming en korte lijntjes. Wat ons betreft een aanrader als je een nieuwe keuken wilt kopen!
Wij zijn geholpen door Peter Paul, zeer vriendelijke en kundige man. Weet overduidelijk waar hij over praat en we zijn vriendelijk en kundig geholpen, hij heeft ook alle tijd voor ons genomen. Op deze manier hebben wij onze droomkeuken samengesteld en kunnen realiseren. Ook het proces erna ging top. Onze keuken is vorige week gemonteerd en resultaat is nog mooier dan we gehoopt hadden. De monteurs hebben echt vakwerk geleverd waarvoor nogmaals onze complimenten. Vanaf fabriek is er een fout ingeslopen bij een hoekkast en dat wordt meteen en correct opgepakt door Keukenland Wijhe, dus ook daar hebben we alle vertrouwen in. Wij kregen de tip van familie om naar deze keukenspecialist te gaan en wat zijn we hier blij mee. Dus wil je een no-nonsense en eerlijk verhaal, een nette prijs en een geweldige keuken die tot in de puntjes klopt met daarnaast ook nog eens een zeer correcte service waaronder de aftersales, dan stopt hier wat ons betreft je zoektocht! Keukenland Wijhe en in het bijzonder Peter Paul en de beide monteurs die onze keuken geplaatst hebben.... ONZE DANK IS GROOT!
Geen vervelende verkooptechnieken, maar gewoon open kaart over keuzes die je hebt en wat items per onderdeel kosten. Deskundig advies, nakomen van afspraken en zeer bekwaam vakpersoneel tijdens het plaatsen van de keuken.
Wengelerafweg 6
8131TG Wijhe
Keukenland Wijhe Aandacht voor u – aandacht voor uw ideale keuken Zoveel smaken, zoveel keukens. Ieder mens is uniek. Keukenland Wijhe heeft voor iedereen de ideale keuken. Ook voor u. In onze showroom vindt u een ruim assortiment keukens, die we helemaal aanpassen aan uw smaak en wensen
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.