In Nederland ben ik adequaat geholpen. In Peru liet dat te wensen over...Zelfs na 1 maand heb ik nog steeds een negatief gevoel over de vakantie reis en zakt de moed me in de schoenen. Ik heb betaald voor een reis die ik grotendeels zelf heb moeten regelen omdat in Peru bleek het e.e.a. helemaal niet geregeld te zijn. Niet 1x, niet 2 x ook geen 3x maar veel en veel te vaak. Waa r ik dan ook nog extra voor heb moeten betalen: vanwege een aardbeving zou er een roadblock zijn waardoor we een ander schema met een extra vlucht mhadden met meerkosten. Ter plekke was de weg al weer open en dus een hele omreis voor joker met meerkosten.
Zowel de ticket, treinkaarten als hotels in China waren prima geregeld.
Mooie reis naar Peru gemaakt. Fijn om de reis altijd op de website te kunnen inzien.
Vriendelijke bediening
Van begin tot het eind hebben we prima overleg gehad wat wel en niet mogelijk zou zijn. Ook enkele veranderingen in onze planning zijn prima opgepakt. De gehele reis met slaapplaatsen zijn door ons prima bevallen.
Zeer goede en perfecte georganiseerde reis naar het noorden en westen van madagascar. Iwein Gosse heeft ons voortreffelijk geadviseerd en geholpen. In madagascar zelf was alles en iedereen perfect op de hoogte van het reisschema en het sloot op elkaar aan. De reisbeschrijving was persoonlijk en zeer uitgebreid.
We hebben een hele leuke reis gehad die goed in elkaar was gezet en door de chauffeur/gids heel veel toegevoegde waarde had.
Persoonlijk contact, meedenken en een mooi reisaanbod
goed meegedacht door medewerker
Uitstekende persoonlijke aandacht en meedenken voor maatwerk!
Zeer persoonlijke reisorganisatie die voor ons een fantastische reis in elkaar heeft gezet. Ook een paar goede tips voor de indeling van de reis en ter plekke gekregen. Voor ons absoluut voor herhaling vatbaar.
Alles was goed geregeld, obv onze wensen een goed advies gegeven mbt invulling van onze vakantie in Japan. De tip om een JR pass aan te schaffen is ons uitstekend bevallen.
Snelle reactie, prima hotels, goed voorstel
Geweldige reis naar Japan gemaakt mede dankzij de voortreffelijke voorbereidende organisatie van YW2G. Persoonlijke tips en adviezen droegen bij aan het succes.
Al aangegeven via mail naar Yourway2go. Beetje teleurgesteld na voorgaande reizen die wel goed waren geregeld.
Blij met Brigit
De reis was supergoed uitgevoerd en begeleid. Het was precies zoals afgesproken, enkele goede en wat minder luxe hotels. En iedereen was op tijd aanwezig. Ik kan geen betere uitvoering van de reis wensen. Dank daarvoor.
De fantastische flexibilteit en persoonlijke service!!
Mooie reis, sluit goed aan bij onze verwachtingen. Op maat gemaakt. Goede service verleend. Goed georganiseerd.
super reis gemaakt, met behulp van deskundige hulp