ik ben zeer tevreden, de hotels waren goed. het vliegen met Korean air was uitstekend. het enige minpunt was dat het treinticket maar 7 dagen geldig bleek te zijn terwijl ik voor 14 dagen besteld en betaald had. gelukkig is het te veel betaalde bedrag teruggestort.
Fantastische reis naar China, Tibet en Nepal , transfers en tickets prima geregeld, hotels waren goed. We waren van tevoren op de hoogte gesteld van 2 onderkomens die van mindere kwaliteit waren. Alles klopte.
rare vraag over de site als er niet een goed antwoord bij staat
er wordt met je mee gedacht, dingen aan gedragen of af geraden. niet perse dit moet je doen dan verdienen wij meer.
Fijne reisorganisatie. In het nederlands.
op zich prima geregeld, duidelijk en vrij snel
Geweldig bureau! Bij het boeken van onze reis naar Cuba: 1 aanspreekpunt (Marcella) vakvrouw met kennis van zaken, accuraat en meedenkend in onze wensen. Toen Marcella even niet aanwezig was, nam een collega het moeiteloos. De reis zelf was echt uitstekend geregeld en de casas allemaal echt TOP. Kortom, wij gaan zeker weer met Yourwy2go op reis.
We hebben 2 supervakanties gehad.
rondreis oosten van Cuba was slecht in elkaar gezet. Afstanden waren veel te groot. Moesten vaak in de donker rijden over de onverlichte slechte wegen. Er was geen tijd voor bezichtiging van een stadje of iets dergelijks. Routebeschrijving was bar slecht (knippen plakken) Stonden stukken in die niet voor ons waren. Waarschijnlijk niet zelf doorgelezen. Aantal casa's waren slecht (voedselvergiftiging opgelopen). Reisorganisatie kan niet met commentaar omgaan. Hadden maar moeten bellen tijdens de reis?
Goed bereikbaar en bij het niet doorgaan van een boeking werd deze flexibel aangepast naar onze wensen. Ook bij het cancelen van een activiteit wegens het weer, werd het geld direct teruggestort. Fijn ook dat iedereen zo goed en snel bereikbaar was.
Wij vonden de service van Danilo echt heel goed. Om te beginnen deed hij ons een reisvoorstel wat bij andere sites niet kon. Daarna was hij een fijn contactpersoon, konden wij hem altijd bereiken voor vragen en waa de service snel en efficiënt. Ik had mijn jas in een taxi laten liggen en Danilo zorgde er samen met Franca voor dat ik de jas terugkreeg. Dat vond ik echt klasse. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding bij jullie heel goed.
Goed naar wensen geluisterd, prims aanbid gedaan, makkelijke aanpassing van dingen die ik anders wilde, goede lokale begeleiding, ideale optie tussen alles zelf regelen en ksnt en klaar reis!
Mooie reis op maat, wel erg lang soms in de auto, uitstekende chauffeur en gids, goeie hotels in een mooi te bezoeken waard land.
Er werd goed naar onze wensen en budget geluisterd. Rene weet ontzettend veel van het land en is zeer enthousiast en neemt je letterlijk mee met leuke tips.Alles is tot in de puntjes geregeld en je krijgt veel keuze mogelijkheden in hotelletjes en wel of niet die excursie.Ook neemt hij er goed de tijd voor.
Gewoon uitstekend, chappo!!. Zeer prettig in de tijd van alles digitaal en -als argument!- weinig persoonlijk contact. Het kan ook totaal anders zoals your way 2go bewijst!
Goed advies gekregen en fijn contact. Zelfs tijdens onze reis nog contact gehad voor het eventueel omboeken van een hotel.
reeds een verslag ingestuurd
top vakantie gehad!