Mooi reisaanbod en flexibiliteit. Omdat we beide veel werken is het gemakkelijk dat iemand voor je de reis in elkaar kan zetten zoals je hem zelf in gedachte hebt.
Komen tot de reis.
Voorbereiding en afhandeling in Nederland uitstekend De gang van zaken in Cambodja en Myanmar is zeer goed verlopen. Begeleiding door organisatie ter plaatse en door personeel in de hotels voortreffelijk.
We hadden een fantastische reis. Alles klopte: vervoer was prima geregeld, we hadden authentieke, kleinschalige hotels op een perfecte locatie. De treinreizen waren goed geregeld, de tickets lagen tijdig in de hotels. Het was een geweldige reis en de verhouding prijs-kwaliteit was prima. De verhouding was perfect: datgene wat moest, was goed geregeld en daar waar we het zelf konden regelen, hadden we voldoende vrijheid. Kortom: een prima organisatie voor individuele reizigers die veel vrijheid willen, maar toch het gemak dat alle noodzakelijke dingen vooraf goed geregeld zijn.
Afspraken nakomen en elkaar niet tegenspreken. Waarheid vertellen.
persoonlijke aandacht, mogelijkheid om de reis helemaal zelf samen te stellen (maatwerk)
Zeer goede ervaring, ook de buitenlandse contacten , in deze China, verliepen goed. Alle afspraken / plannen zijn goed uitgevoerd
Vriendelijke, enthousiaste hulp van Arjo Vlet.
Reis op maat gevraagd en gekregen. Alles was in orde ter plaatse
Alle afspraken die door Yourway2go zijn gemaakt zijn nagekomen in Costa Rica, bijvoorbeeld de pick-up van het vliegveld was op tijd, excursies waren boven verwachting goed en goede verblijven gereserveerd.
UItstekende keus van hotels, gidsen, persoonlijke flexibiliteit, enorme keuze in wat wij wilden zien. Uitstekende aandacht voor details en een goede wisselwerking mede via E mail- als niet zo'n echte ICTer vond ik toch juliie website en emails fantastisch.
Danilo heeft een hele mooie route voor ons gerealiseerd , zeer tevreden over de service.
Goed bereikbaar en genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Het was leuk dat hotels met casa particulares konden worden afgewisseld.
Zeer prettig persoonlijk contact. Inleving in specifieke wensen. Snelle reactie en reisvoorstellen. Goede reisbeschrijving en prima, aparte hotels
Alles uitstekend geregeld en een prima prijs/kwaliteits-verhouding.
Goed advies en leuke reistips.
met het boeken van deze reis hebben we de deskundigheid en de behulpzaamheid van de reisspecialist van YOURWAY2GO als zeer prettig ervaren. juist omdat we met z'n 3-en afreisden vanaf 2 verschillende locaties wat wat lastiger coordineren was en waar een andere reisorganisatie ons vroeg om dat zelf te regelen.
maatwerk mogelijk, mogelijkheid om offerteverzoek te bespreken en al je vragen te stellen. fijn dat jullie ons op de hoogte stellen van de tussentijdse aanbiedingen (bv 50 euro korting pp) zodat we dat kunnen meenemen bij de boeking, maar dat we daar ook gebruik van mochten maken na de boeking.
Ik had heel duidelijk in beeld wat ik wilde en de eerste offerte was precies zoals ik het bedacht had. Goed luisteren is moeilijk, maar dat is jullie gelukt. Dat is echt een compliment!
alleen nog als er geen enkele ander mogelijkheid is zal ik boeken vanwege de beschikbaarheid
Het maatwerk was inderdaad maatwerk, er was een ongekende keuze in reis- en vertrekdagen. Informatie vooraf over onze bestemming was uitermate belangrijk en die was ruimschoots aanwezig. Astrid de Jong kon daarbij uit eigen ervaring spreken. Zij heeft ook goed mee gedacht over aanbiedingen in de vluchten.
Mijn man en ik hebben samen een prachtige reis gemaakt naar China. Wij hadden hier in Nederland onze excursies en vervoer geregeld via China2Go. Toch altijd benieuwd of dit allemaal volgens plan verloopt in het land zelf, maar werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld! Chauffeurs stonden netjes op tijd op de vliegvelden om ons op te halen en ook als we met excursie gingen waren ze perfect op tijd om ons op te halen van ons hotel en ons daarna weer netjes terug te brengen naar ons hotel. Ook de hotels waar we verbleven waren erg goed! Kortom TOP!
Alles klopte op reis en was zoals afgesproken: prima.