nakijken of de hotels nog wel bieden wat erin hun site vermeldt staat, zo hebben wij 3 hotels met zwembad zonder water aangetroffen
onze verwachtingen zijn volledig uitgekomen, dus heel positieve ervaring
Mooi reisaanbod, flexibel, snel en reis was zoals verwacht.
Zie een eerder verzonden email.
Begeleiding van Marieke de Schutter was uitstekend. Iran is interessant land om te bezoeken
Het was allemaal prima geregeld.
Persoonlijke en heel vriendelijke service. Er wordt goed geluisterd en een passend aanbod gedaan. Geen probleem als je wijzigingen wilt, er wordt net zolang gepuzzeld totdat je helemaal de reis hebt die aan je wensen voldoet. Tijdens de reis heel goede ondersteuning vanuit Nederland als dingen niet lopen zoals zou moeten (Vietnam) en zeer goed ondersteuning van lokale agent (India).
Op korte termijn samen de bouwstenen in elkaar gepast. De afhandeling met de Chinese partner is heel goed, daar er niet één keer iets of iemand het af liet weten.
Persoonlijke benadering en persoonlijk verhaal met eigen ervaringen. Dat maakte het verschil.
prima reflecties en anapak
heel persoonlijk aanbod, sympathieke en meelevende medewerkers, mooie bestemmingen, flexibele routes etc.
Wij waren zeer tevreden als we weer gaan zullen we vast weer contact opnemen
Prettig telefonisch contact met Arjo Vliet, die zeer enthousiast is. Mooie rondreis gemaakt en onder de indruk van een zeer veelzijdig land.
Laatste reis was alles ter plaatse tot in de puntjes geregeld. Alles op tijd, helemaal vogens het boekje. De vertraging veroorzaakt door de heenvlucht werd goed opgelost, goede ondersteuning vanuit YW2GO, zelfs op zaterdag.
Brigitte heeft ons geweldig geholpen om een reis op maat te boeken !! Zeer prettig om met iemand te werken die er zelf geweest is !
Wij hebben onze reis door China volgens een rondreis op de website gemaakt, maar hebben hier en daar wat gewijzigd en aangevuld. Helemaal volgens onze wensen.
Handig om indien zelf weinig tijd om de zaken te organiseren.
Goede service, reisaanbod zat goed in elkaar. Stond altijd iemand klaar in Vietnam en altijd op tijd.
Reactiesnelheid, persoonlijke aandacht, prijs kwaliteit