Ivm aardbeving nepal kon onze reis niet helemaal doorgaan. Wij zijn.heel goed geholpen en hebben ondanks dat nepal niet door is gegaan een hele mooie goed georganiseerde reis gehad
Persoonlijke benadering, maatwerk leveren, flexibel (bij door mij gewenste wijzigingen in het reisschema na het boeken werd onderzocht)
Goede service, alles klopt, vriendelijke en behulpzame medewerkers
Goed georganisserd, bijna altijd goede hotels, leuke excursies
Goed contact, zeker tijdens en na aardbeving.
Wij zijn ontzettend goed geholpen met onze reis naar Cuba, door Anneke. Perfect georganiseerd, veel uitleg gehad en de accomodaties waren helemaal in orde!
Goede gidsen, alles was perfect op tijd, ter plekke waren er veranderingen mogelijk. De chauffeur die wij hadden kon geen woord Engels spreken en dat is lastig. Wij hebben in één hotel een nacht korter doorgebracht dan wat de bedoeling was. Zonder probleem kon dit veranderd worden, we werden door de chauffeur keurig op tijd opgehaald, maar wij hadden het gevoel dat hij doodmoe was en moeite had wakker te blijven.
Medewerkers weten waar ze het over hebben, zijn enthausiast en dat werkt aanstekelijk. Zijn er problemen wordt dit serieus aangenomen en er wordt wat meegedaan. Kan iets niet doorgaan i.v.m. bijv een overstroming komt yourway al met een alternatief. Lokaties/hotels zijn van leuk naar TOP.
Vooral de tip om een upgrade te doen na de treinreis heb ik als zeer waardevol ervaren. We bleven hier ook een dag en het was fantastische om in wakker te worden met uitzicht over de bergen en in een wat luxere omgeving te vertoeven. We hadden ook 3 weken lang een zeer prettige chauffeur (Ganesh).
Goede ervaringen (2x) met YourWay2Go. Echter, vraag me wel af of de geboekte ' upgrade' daadwerkelijk een upgrade is. Heb andere reizigers ontmoet die dezelfde reis hadden geboekt, zonder upgrade, maar luxueuzere kamers kregen.
We hebben een fantastische reis gehad met ons gezin. Prima hotels. Goede gidsen. Toen er onverwachts problemen waren door de enorme landslide in Nepal zijn wij om een hele snelle en duidelijke manier verder geholpen.
goede, persoonlijke aandacht. Meedenken met de klant. Altijd tijd nemen voor vragen om deze te beantwoorden.
De reis naar Maleisie was geweldig geregeld
alles prima geregeld. leuke gidsen.
alles wat er geregeld was was op zich wel goed.
Enthousiaste groep mensen, die goed samenwerken.
Voortraject was erg goed geregeld. Complimenten voor Anneke die alles erg goed voor ons heeft uitgezocht en gecommuniceerd.
1. Super hulp van Brigit. Nam alle tijd voor ons en was altijd beschikbaar voor vragen. 2. We wilden onze reis deels via jullie boeken en deels zelf rondreizen zonder plan. Dit was geen probleem en dit bleek voor ons de perfecte manier van reizen. 3. Alles wat we wel via jullie hadden geboekt was perfect geregeld. We hebben geen een keer moeten wachten, extra moeten bellen of iets dergelijks. Top! 4. We hebben gewoon een fantastische reis gehad :-)
Tot nu toe altijd gereisd in de vorm van een groepsreis. Doordat onze geboekte reis naar Myanmar geannuleerd werd, op zoek gegaan naar alternatief, Via het zoeken op internet, in contact gekomen met Myanmar2go. Vanaf het eerste contact, positief gevoel. Moesten even wennen aan het idee individueel door Myanmar te reizen, maar het is ons zo goed bevallen, dat we deze vorm van reizen, voor een volgende verre reis als eerste optie gaan bekijken. Vanaf het moment van aankomst in Myanmar tot en met het moment van vertrek was alles tot in de puntjes geregeld, Hotels waren goed tot uitstekend, vervoer was perfect (zo goed als nieuw busje, met volop beenruimte) aardige/goede chauffeurs, vouchers/tickets lagen allemaal keurig klaar, kortom: we hebben een geweldige vakantie gehad!
Dubbelchecken van boekingen: al eens gehad dat we ergens toekomen waar het gesloten was, en laatst ook dat we een ticket hadden voor een alcatraz, maar de boeking was niet correct verlopen, dus we konden niet mee!