Alles heel goed geregeld van autohuur tot hotelkamers/lodges, prima informatieboekje, kortom we hebben de reis van ons leven gehad!
Goede info op de site, uitstekend persoonlijk advies van reisadviseuse, alles ter plaatse goed geregeld
Onze 21 daagse rondreis door Maleisie en Borneo was echt fantastisch. Overal verliep alles prima en vooral Borneo was om nooit te vergeten. Bedenk wel dat het best een pittige rondreis is maar ga vooral naar Bako nationaal park en als absolute hoogtepunt verblijf 2 nachten de longhouses.
Goed geluisterd naar wat wij graag wilden.
goede op maat gemaakte reis
Snelle en inhoudelijke reactie op verzoeken.
Eerlijke en goede onderbouwing van het personeel om eventueel langer/korter per bestemming te verblijven.
Erg professioneel, zowel bij de voorbereidingen als in Myanmar door de operator.
Alles was goed geregeld en overal stond wel iemand om ons op te vangen. Alle taxi's waren ook keurig op tijd, hier stonden wij erg van te kijken
Veel aandacht en meedenken met het plannen van de reis. Alles in de landen zelf ook heel goed geregeld.
Handig roadbook, accomodaties zoals beschreven.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. We reisden privé, alle transfers tijdens onze Vietnam rondreis waren perfect geregeld.
Makkelijk om in contact te komen, wensen worden snel omgezet in daden. Als klant heb je het gevoel dat je gehoord wordt.
persoonlijke service was uitstekend. Voorstel van reisopties etc. ook. Casa Particulare waren (erg) goed, andere accommodatie ook .
Goed en snel geregeld. Vouchers waren handig. Prima auto, afgeleverd bij het hotel.
alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, geregeld contact met reisbureau ter plaatste of alles naar wens was. overboekingen netje opgelost, alleen de vluchtwijziging kwam als een verrassing.
We hebben een geweldige reis gehad
Schitterende reis gehad. Alles klopte
Bij het samenstellen van de reis werd goed en enthousiast met ons meegedacht zonder een keuze op te dringen; onze reis is uitstekend verlopen met goede gidsen en goede accommodatie, zoals we gehoopt hadden.