Prettige reisorganisatie, goed advies
hele prettige manier om zelf je vakantie voor te bereiden en in uitstekende samenwerking met de mensen van indonesie2go. Ook tijdens de reis was er volop flexibiliteit en alle afspraken zijn nagekomen!
Snelle vriendelijk persoonlijke service
het was zeer goed mogelijk een aan onze specifieke wensen tegemoetkomende reis naar Bolivia en Peru te boeken. Zeer flexibel en meedenkend. Zaken die niet volgens plan tijdens de reis verliepen (bijv niet aanwezeige transfers) werden achteraf adequaat gecompenseerd
Wij hebben met ons gezin een fantastische reis gemaakt met India 2 go! Alles liep goed volgens plan en was perfect georganiseerd! Niets dan lof over de betrokkenheid van René en de uitvoering in India!
Alles was prima geregeld. Zo was er op Schiphol een uitgevallen vlucht waardoor we met een rechtstreekse vlucht mee konden en dus eerder aan zouden komen. Er werd meteen actie ondernomen en we werden keurig afgehaald.
De bouwstenen waarmee we onze reis naar Peru hebben samengesteld bieden een zeer aangename mix van flexibiliteit, keuzevrijheid, mooie accomodatiesen goed georganiseerd vervoer tussen de verschillende plaatsen
Prettige contacten, amicale sfeer. Ook lokale agenten, in ons geval in China en Tibet, kwamen afspraken goed na. Duidelijke uitleg over de reis en de omstandigheden.
Uitgebreid verslag gestuurd naar Danilo, waar ik naar verwijs.
De adviezen van Noreen waren goed en handig m.b.t. reizen en de keuze van de JPR pas. De overnachtingplekken waren ook goed en op goed beloopbare afstanden.
goede informatie, veel kennis van het land
Alles conform afspraak. Professionele en vriendelijke Reisgidsen die keurig op tijd waren etc. Niets op aan te merken. Locaties/overnachtingen waren prima!
Details in het reisplan van Noord Korea was fijn geweest.
het vinden van een overzicht van de mogelijkheden details van de verblijfplaatsen
Zeer fijne hotels en een chaufeur/reisleider waar je gebruik van wilt maken als je dat zelf wilt. Voor ons had de chauffeur veel positieve initiatieven, waardoor het een heel persoonlijke reis is geworden voor ons.
Het inloggen op de site is erg traag. Ook als je terug wilt naar de vorige pagina duurt lang.
We hebben een fantastische reis gemaakt door Brazilië. Alles was in de puntjes geregeld en als je een mail stuurt wordt er snel op gereageerd. TOP!
Goede zorg en persoonlijk advies. Heel prettig om reis te kunnen aanpassen naar wensen. Er wordt veel naar alternatieven gekeken en meegedacht om de reis zo ideaal mogelijk te maken . Contact was ook heel prettig, alleen werd er soms laat gereageerd of moest je zelf achter informatie aan.
Zeer goed geholpen tijdens de voorbereidingen en ook tijdens de reis
Deskundig en betrokken
Alles precies zo gegaan als afgesproken! (Met veel dank aan Noreen Tatuhey)