4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele fijne rondreis gehad en met zorg samengesteld. Al onze persoonlijke wensen zijn volbracht. Alle hoogtepunten van Maleisië hebben we gezien. We boeken zeker weer hier voor een verre reis!

• Welke bestemming heeft u geboekt? MALEISIE2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Ga zo door!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Leuk en informatief telefoon gesprek met Noreen vooraf. Goede gids bij de trekking. Alles was erg goed geregeld. Nette auto's. Prima hotels, wel hopeloos ontbijt.

• Welke bestemming heeft u geboekt? NEPAL2GO.nl
  • Nakomen afspraken
  • maatwerk en flexibiliteit N.v.t.
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Inloggen om informatie op te halen werkte vaak niet. Daardoor onduidelijk of er al aktie was ondernomen. Telkens weer opnieuw emailen en bellen voor informatie, betaalgegevens etc. Drama. Bij de transfer van luchthaven naar hotel in kathmandu was de chauffeur te laat. Niet fijn als je dan niet weet wie te bellen. Het was niet duidelijk (tot het laatste moment) hoe laat we klaar moesten staan voor de trekking. Wat betreft programma: skip Bandipur. In plaats daarvan Patan en een extra nacht in Chitwan. De reis naar Chitwan is wel heel heftig om er maar zo kort te zijn, en het programma daar wel erg vol.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn geholpen met een reis voorstel.

Zelf samen stelen reis.

• Welke bestemming heeft u geboekt? VIETNAM2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Misschien dat 30 % van reisomschrijving overeen kwam. Ik snap dat zaken ter plekke anders kunnn zijn, maar er klopte niet veel van. Had trouwens ook wel van jullie een reactie verwacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De voor ons gereserveerde hotels waren erg mooi, en de transfers waren perfect geregeld.

• Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Aantal specifieke verbeterpunten: - Het is handig als degene die je op komt halen bij het treinstation altijd op dezelfde plaats te vinden is (bv altijd op het perron, of altijd bij de hoofduitgang van het treinstation) - Het zou handig zijn om bij de informatie over de nachttrein te vermelden dat er geen bergruimte is voor een koffer, dus dat als je met een koffer reist deze op je bed zal moeten staan

Kennis Veiendelijk

• Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 2 tot 5 keer
  • Tips & Verbeterpunten Trage website Nooit navragen over accomodaties tijdens reis. Waarom vragen jullie niet gerichte feedback?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De reis is uiteindelijk perfect verlopen.

• Welke bestemming heeft u geboekt? SRI LANKA2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten In verhouding met andere reisorganisaties duur. Dan verwachtten wij ook aandacht voor onze specifieke wensen; dat is allemaal uiteindelijk ook gelukt, maar gevoelsmatig hebben we daar bij de voorbereiding van de reis wel veel moeite voor moeten doen en duurde een en ander vrij lang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne communicatie, snel en efficiënt.Denken met je mee! Prijs aan de hoge kant, maar wel compleet.

• Welke bestemming heeft u geboekt? INDONESIE2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten inzicht in reistijd duidelijk stellen (Indonesie 6 uur over 200km!!!!) Verder prima !

Snel geleverd maatwerk

• Welke bestemming heeft u geboekt? JAPAN2GO.nl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden vooral de persoonlijke aandacht heel positief en heeft ons er toe aangezet de reis op individuele basis door te zetten. Vragen die wij hadden werden meestal snel en efficient beantwoord. De keuze van de Riads was perfect. De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de mensen in Marokko was buitengewoon.

• Welke bestemming heeft u geboekt? MAROKKO2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Wat meer aandacht had mogen worden besteed aan de nogal andere wijze van deelenemen aan het verkeer in Marokko dan in in Europa. Dus ook de bereikbaarheid van de lokaties van de Riads in de Kashbah's. Dus hoe kom ik er. Dit omdat straatnaamborden en richtingwijzers in de steden vrijwel ontbreken. Dus in ons geval, bij welke Bab moet ik uitkomen om mijn auto dichtbij de Riad kwijt te kunnen en welke herkenningspunten zijn daar vlakbij om naar te vragen in het voorkomende geval.

4 sterren: goede service, goed behandeld

verzekerd van een reis langs alle hoogtepunten in verre bestemmingen, zonder dat je daar zelf heel veel aan moet regelen

• Welke bestemming heeft u geboekt? IRAN2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? meer dan 5 keer
  • Tips & Verbeterpunten website vind ik onoverzichtelijk, geeft een slecht overzicht van de mogelijkheden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat we uiteindelijk voor een ander land gekozen hebben dit jaar (ivm periode en kosten) verdient Cuba2go wat mij betreft al een compliment op de betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor het opstellen van een reisvoorstel. In het bijzonder Brigit, met haar hebben we voornamelijk contact gehad en ze heeft echt haar uiterste best gedaan, we hopen de reis alsnog een keer daadwerkelijk te kunnen uitvoeren in een goedkoper seizoen.

• Reisaanbod
  • Prijs/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Nakomen afspraken N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reis op maat, er wordt mee gedacht.

• Welke bestemming heeft u geboekt? CAMBODJA2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 2 tot 5 keer
  • Tips & Verbeterpunten Laatste reis, excursie in Thailand naar de drijvende markt van Amphawa: dit is geen floating/drijvende markt. de markt zelf staat op de wal, de (Thaise) toeristen worden vervoerd met tamelijk luxe bootjes. De markt zelf was ook lux en niet doorsnee Thais.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima organisatie tussen de medewerkers van your way 2 go in Nederland en de agenten en gidsen in het vakantieland.

• Welke bestemming heeft u geboekt? VIETNAM2GO.nl

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed georganiseerd, wel steken laten vallen, wat bijzonder irritant is als je ter plaatse bent.

• Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Vraag mensen alles te controleren ruim voor vertrek en vertrouw niet op zorgvuldigheid en compleetheid van reisorganisatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze contactpersoon heeft eerst goed gepolst wat voor reis we wilden. En aan de hand daarvan een mooie reis samengesteld.

• Welke bestemming heeft u geboekt? BRAZILIE2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten -Het schema was de eerste week duidelijker dan de andere twee weken. Dit kan beter, ook nadat we gemaild hadden vanuit Brazilië. -Er zijn in Brazilië meerdere tijdzones, omdat dat niet goed doorgegeven was in ons reisschema stond de taxi er een uur te vroeg en was al weer weg toen wij aankwamen met het vliegtuig. -De busreis zou 6 uur duren volgens het schema, maar duurde 13 uur! Dit had hij beter kunnen inschatten bij het plannen van de reis. En nadat we daarover gemaild hadden kwam er geen excuus.... was een kleine moeite geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de subcontractor khiry is een zeer betrouwbare sub contractor

• Welke bestemming heeft u geboekt? THAILAND2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? meer dan 5 keer
  • Tips & Verbeterpunten de behandelaar heeft duidelijk geen ervaring om een reis op maat aan te bieden het aangeboden reisplan hield geen rekening met de lange reistijden die gemaakt moesten worden. de site met de offertes is niet altijd beschikbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze privé Noord India trip was perfect georganiseerd en uitgevoerd (ook door jullie locale reisorganisatie Sita). De door jullie aanbevolen hotels waren verrassend van sfeer en prima, alsmede de bezienswaardigheden. De chauffeur was volledig betrouwbaar en punctueel (een verademing in het Indiase verkeer). Een fantastische trip om niet makkelijk te vergeten.

• Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten De treinreis van Varanasi terug naar Delhi is niet aan te raden (ondanks 1e klas). In plaats van de verwachte aankomst om 8 uur 's morgens kwamen we pas om 6 uur 's avonds in Delhi aan en verloren zo een hele dag. Dit lag niet alleen aan de mist (frequent in januari) maar ook aan het verouderde treinsysteem. Een binnenlandse vlucht is een veel betere manier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en vriendelijke hulp (Franka) bij vragen en ook tijdens de reis vanwege ziekte netjes contact opgenomen met ons of het wel goed ging. Erg fijn!

2 sterren: slechter dan verwacht

Argentinië is gewoon prachtig, yourway2go heb ik slechte ervaringen mee. er zijn betere organisaties, en in dezelfde prijsklasse.

• Welke bestemming heeft u geboekt? ARGENTINIE2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten tja.. waar moet ik beginnen? neem een klacht van een klant serieus, begin daarmee.

2 sterren: slechter dan verwacht

Maatwerk

• Welke bestemming heeft u geboekt? SRI LANKA2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 2 tot 5 keer
  • Tips & Verbeterpunten Eigen pagina extra klikken om reactie te kunnen lezen, reactie op vragen, checken aanbod (cabins aangeboden maar nu hotelkamers), vlucht tijdig boeken zodat offerteprijs ook de werkelijke prijs is (100euro extra te betalen terwijl wij binnen de gestelde termijn akkoord hadden gegeven), klacht afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Contact verliep goed in Peru , Bolivia veel minder. Heb geboekt via way 2go niet via Peru...?Bolivia? In Peru was alles keurig geregeld. Stond men klaar etc. Gidsen en taxi chauffeurs spreken goed Engels, en zijn doorsnee goed opgeleid.

• Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Bolivia is niet goed georganiseerd. Ze weten wel te improviseren..Hotels zijn helaas vrij stoffig en matig onderhouden. O.a. Oude vloerbedekking , rammelige deuren en je moet niet alergisch zijn. Weinig personeel (van "jullie" organisatie) spreekt redelijk Engels gelukkig konden we Spaans, maar anders wordt het wel heel moeilijk. Kortom daar valt nog wel wat te verbeteren. Bezoek zelf de hotels en alle kamers daarvan er is nog wel eens verschil per kamer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de reis voldeed aan de afspraken

• Reisaanbod N.v.t.
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten svp rekening houden met aankomsttijd in hotel na transfer dat je niet in kamer kan; beter later vertrekken 1 voucher niet geregeld; beter nakijken voor verzending naar klant 1 x was er ongevraagd een medepassagier tijdens onze prive transfer; dit kan niet de bedoeling zijn. in casa mi cuba kamer 1 x niet opgeruimd/ bed opgedekt/ schone handdoeken, in enquete terplaatse aangegeven groep topes de collantes was veel te groot met 36 personen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was allemaal goed geregeld en communicatie verliep prima.

• Welke bestemming heeft u geboekt? JAPAN2GO.nl
  • Hoe vaak bent u met ons op reis geweest? 1 keer
  • Tips & Verbeterpunten Ik vind de communicatie via de website waarbij eerst ingelogd moet worden minder prettig. Liever telefonisch of direct per mail. De accommodaties in Japan waren allemaal prima maar wel erg gericht op reizen met openbaar vervoer (in steden, dichtbij stations). Wellicht kan ook meer aandacht voor mooie plekken en locaties komen die wat verder buiten de steden liggen en per auto beter bereikbaar zijn.

Entrada 223

1114 AA Amsterdam-duivendrecht