Filters

9

Fantastische reis naar China met Yourway2GO

Hebben onze reis naar China geregeld met Jop. Zeer betrokken, kwam met een leuk en passend programma. Alles was top geregeld met lokale agent wat betreft vervoer, kaartjes, gids, etc. Leuke, karakteristieke hotelletjes op goede locaties, bijvoorbeeld in oude stad of mooi natuurgebied. Jop was ook zeer betrokken en behulpzaam bij situatie rond Coronavirus, maar dat ging helemaal goed.

 • Aanbevelen? Ja
 • Via welke site heeft u geboekt? CHINA2GO.nl
10

Mijn ervaring met Your way 2 go was voortreffelijk!

Het persoonlijke contact met Sanne tijdens het plannen van de reis naar China en na terugkomst hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles was perfect geregeld in China. Wij hebben geen enkele keer op een transfer hoeven wachten en de hotels waren van goede kwaliteit en vele waren zeer sfeervol. De aangeboden excursies waren zeer de moeite waard. Wat was het een geweldige vakantie in een zeer fotogeniek land! Het aanzicht kaartje bij terugkomst hebben we gewaardeerd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Via welke site heeft u geboekt? CHINA2GO.nl
9

Prettige samenwerking met als resultaat een meer dan geslaagde vakantie.

Jop heeft onze vakantie wensen met eigen ideeën prima vertaald naar een vakantieplanning met reisschema en overnachtingen. Top!

 • Aanbevelen? Ja
 • Via welke site heeft u geboekt? JAPAN2GO.nl
10

Fantastische reis gehad

Een rondreis op maat geboekt bij YourWay2GO, snel contact gekregen met adviseur (Thomas in ons geval). Onze wensen besproken, snel een offerte ontvangen. Nog wat aanpassingen gedaan en een fantastisch reisvoorstel ontvangen. Maar dan komt het, je link naar Travelkey app, dit is echt fantastisch. De reis zelf in een woord, Romantiek, Natuur, Vriendelijkheid en Veilig gevoel, Heerlijk eten. Van de ene positieve ervaring vielen we in een andere positieve ervaring. Tijdens een misverstand bij autoverhuur, waar wij desondanks geen schade, tijdverlies of financiele gevolgen van ondervinden, mail contact gehad en werd supersnel opgepakt en opgelost.Bij thuiskomst een handgeschreven welkom thuiskaartje. Kortom Chapeau YourWay2GO, voor een volgende reis, deze was naar Costa Rica, weten we jullie zeer zeker weer te vinden. Twee zeer tevreden reizigers, die nu nog volop nagenieten en lekker met de prachtige foto’s een mooie herinnering gaan maken

 • Aanbevelen? Ja
 • Via welke site heeft u geboekt? COSTARICA2GO.nl
9

Prima geregeld!

Wij zijn twee keer met YourWay2Go naar China geweest, en beide keren zijn erg goed bevallen. Bij het samenstellen van de reis wordt er goed meegedacht en worden er leuke suggesties gedaan, ook buiten de bestaande blokken is er altijd wat te regelen. Ter plekke was alles goed geregeld. Chauffeurs kwamen altijd op tijd, plaatselijke agenten bereikbaar als dat nodig was, hotels goed met behulpzaam personeel. Heerlijke reizen gehad!

 • Aanbevelen? Ja
 • Via welke site heeft u geboekt? CHINA
10

Goed geregeld, zoals beloofd.

Prachtige op maat gemaakte reis, zoals wij het wilden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Via welke site heeft u geboekt? VIETNAM
10

Alles was echt prima geregeld!

Goede tips voor locaties en excursies. Alles top geregeld inclusief de routebeschrijving en achtergrond informatie.

 • Aanbevelen? Ja
 • Via welke site heeft u geboekt? ZUIDAFRIKA
9

Goed geregeld allemaal, super strak!

Dank voor de het uitpuzzelen voor onze reis naar Thailand. Het was super goed verdeeld over de 2 weken. Het leek achteraf wel een maand. Alles sloot goed aan, Thxs Peter

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Alles super geregeld! 2x een mooie reis gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles goed geregeld! Een fijn idee op reis

Wij hebben een prachtige reis door China gemaakt, YourWay2Go heeft vooraf een heel deel voor ons geboekt, helemaal volgens onze wensen. Wij hebben fijne service gekregen en heel prettig persoonlijk contact gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Op maat reizen en betaalbaar

Fijne reis specialist die meedenkt en flexibel is in reizen opstellen en veranderen

 • Aanbevelen? Ja
8

Wij hebben een fantastische vakantie gehad

Hele mooie reis en goed georganiseerd. Topklasse hotels op 1 na. Het eten en de bediening bij Le Grenat was heel erg slecht. Madagaskar is een prachtig land. Schitterende natuur en bijzondere dieren. We hadden er wel wat moeite mee om al die armoede te zien zonder er iets aan te kunnen doen maar dat wisten we van te voren. De chauffeur was heel aardig en behulpzaam maar sprak erg slecht Engels. Dit veroorzaakte wel eens misverstanden maar als je op vakantie bent kan je wel wat hebben.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie reis samengesteld met persoonlijke aandacht

Rondreis door cuba

 • Aanbevelen? Ja
8

heel goed

betrouwbaar, vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
7

mooie rondreis door Maleisie

Dit is de derde keer dat we met Yourway2go reizen. De organisatie was deze keer iets minder dan we gewend waren. Omdat we dat gewend waren hebben we van te voren niet enorm meer de reispapieren doorgenomen, zodat we tijdens de reis voor een aantal verrassingen kwamen te staan. De vouchers van de excursies waren er niet. Er was een taxi op een verkeerd tijdstip geregeld. Gelukkig werd dit wel weer goed opgelost. Verder vonden we het echt niet handig dat we na de tussenvlucht van Pulau Perhantian naar Kuala Lumpur nog een nacht in Kuala Lumpur moesten slapen. Om s avonds om 8 uur van het vliegtuig naar de stad gereden te worden (rit duurt 1 uur) om vervolgens om 6 uur s ochtends je taxi naar het vliegveld te nemen, vonden wij echt onzinnig. Dan is het beter om een hotel op het vliegveld te boeken. De reisbescheiden waren verder zeer summier. Gelukkig hebben we vaker verre reizen gemaakt, anders was het wel wat ingewikkeld geworden hier en daar. Zeker de procedure wat betreft autohuur en het inleveren ervan bij Pulau Perhentian zou ik beschrijven!! Nu was dat echt even een spannend moment!! Het is belangrijk om de juiste procedure op papier te hebben, om te voorkomen dat er gebruik van je gemaakt kan worden in de chaos van het moment.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastisch

Samen met mijn kleindochter heb ik een onvergetelijke reis gehad.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles goed geregeld. Makkelijk bereikbaar voor vragen

Colombia. Hele fijne reis. Fijne activiteiten. Makkelijk om ter plekke alles te regelen. Fijne hotels vooral op de goede locaties. We vonden het alleen jammer dat we geen engels konden spreken met onze chauffeur. Maar met google translate ook erg veel lol gehad. Yourway2go gaf ons goede adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Prima

 • Aanbevelen? Ja
8

goede samenwerking met de organisatie ter plekke

Duidelijke communicatie. Goed meegedacht met de mogelijkheden van onze wensen. Daarnaast goede samenwerking met de organisatie ter plekke. Onze eerste ervaring met een indivueel, georganiseerder rondreis is erg positief.

 • Aanbevelen? Ja
9

Too

Reis is fijne samenwerking samengesteld. Goede adviezen en klantgericht. De reis liep op rolletjes van vertrek tot thuiskomst. Wij hebben super fijne herinneringen en weer grote plannen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Op reis zonder organisatorsiche zorgen

Fijn om zonder organisatorische zorgen op vakantie te gaan. We hebben echt van ieder moment kunnen genieten. Het contact vooraf was goed en we hebben ons geen seconde zorgen gemaakt op locatie. Klein puntje: Wat betreft het vervoer had ik graag vooraf iets meer info gehad over de boottrip die we hadden. Deze bleek echt hels te zijn voor iemand met reisziekte. (Ik heb er 3 dagen last van gehad.)

 • Aanbevelen? Ja
10

persoonlijk, deskundig en flexibel

We hebben met ons drieën een geweldige rondreis door Cuba gemaakt. Het contact is prettig en persoonlijk. Medewerker heeft kennis van het land, denkt mee in wensen en mogelijkheden. Je krijgt snel antwoord op vragen. Informatie vooraf was duidelijk en de reis was prima geregeld. Echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische prachtige reis tot op de puntjes verzorgd

Gevarieerde reis. Prachtige en indrukwekkende cultuur, natuur en relaxe peruanen. Individuele reis op maat( 2 personen) gemaakt uitgaande van onze eigen wensen inclusief erg goede en op de puntjes verzorgde vervoersmiddelen( privé taxi,s bussen, trein,

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goed geregeld en persoonlijke touch,goede hotels en fijn meegedacht.

Wij hebben een zelf samengestelde reis naar Japan gemaakt en net terug van bijna een maand reizen. Onze ervaring met Your was to go is erg goed van begin,eerste contact( Kimberly) tot erna met Jop. Persoonlijke aandacht en goed geregeld en steeds snel antwoord op onze vragen. Goede hotels en een heerlijke vakantie gehad met veel vrijheid en nieuwe ervaringen. Vanuit ons zeker een hele goede aanbeveling. Ingrid,Siebe en Kay.

 • Aanbevelen? Ja
5

In eerste instantie heel persoonlijk in het offerte stadium, na boeken weinig contact

We hadden een goed gevoel toen we offertes aan gingen vragen, er werd persoonlijk gebeld , er was veel contact. Eenmaal de reis geboekt te hebben was er tot 1 week voor vertrek , via mail, bericht dat het te druk was en er overboekingen waren. We vonden dit erg vervelend kort voor vertrek dit te horen daar we geen geen mogelijkheid hadden om te reageren. Daarbij waren de overboekte hotels een aanfluiting. Erg slechte vergelijkende hotels

 • Aanbevelen? Nee

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd