- Zeer gevarieerde en avontuurlijke reis - Ter plaatse nog voldoende vrijheid om accenten in het programma te leggen - Goede afhandeling van logistiek
Mooie reis met Shoestring gemaakt naar Zuid India in april/mei. Uitstekende Indiase reisbegeleider, kleine groep en een prachtige route!
Prima organisatie met betaalbare prijzen
Dit jaar had ik een reis bij jullie geboekt, maar op slot te weining animo voor. Ik werd tijdig gebeld, en jullie gaven alternatieven, en alles werd netjes omgeboekt! super!!
Ik heb inmiddels een aantal mooie reizen gemaakt met Shoestring. De informatie vooraf kwam overeen met de daadwerkelijke informatie.
Ik ben zeer tevreden. Leuke reizen met leuke groepssamenstelling. Mijn ervaringen met de reisleiders zijn ook goed. Elke keer dat er problemen rezen (bijv. accomodatie) werden die snel en goed verholpen.
Aangename reis
goede bestemmingen, reisbegeleiding en locaties voor overnachtingen. er zijn altijd activiteiten te regelen buiten het "vaste" programma. dat vind ik zeer positief. blijf deze mogelijkheid beschikbaar houden.
Meer in orde zijn! Duidelijker vermelden wat in prijs zit!
Goede reisleiding, ook buitenlandse
Mooie reizen, veel individuele vrijheid, het feit dat er met lokale gidsen gewerkt wordt geeft een extra dimensie.
De groep bestond uit 2 Duitsers en 2 nederlanders en 1 Noord Amerikaan nog nooit zo kleine groep gehad. Daardoor hebben we wel extra aandacht gekregen.
Goede organisatie, goede prijs-kwaliteit verhouding
Prettige ervaren reis begeleiding.
Voor wat betreft priijs kwaliteit en aanbod reizen, verre weg de beste. Uiteraard zijn de hotels in grote steden/plaatsen wat minder dan bij andere organisaties maar ik ga niet voor een hotel naar een ver land zeg en denk ik altijd maar. De reisgids van wel eer mis ik nog steeds want ik vond dit sneller en handiger bij het maken van keuzes van reizen en of landen. Oude man van zestig plus:)
Goede gids, mooie rondreis, prima hotels
Meerdere keren mee geweest en stuk voor stuk schitterende reizen gemaakt.
een toffe reis gehad in het voorjaar naar sri lanka Was een gevarieerde reis volgens mijn verwachting
Ik ben naar Jordanië geweest en het was allemaal goed geregeld.
Persoonlijke aandacht & tijd als je naar het kantoor toe komt