De reis door China en de reisleider waren heel goed.
goede organisatie, goede lokale gidsen
Zoals boven aangegeven ben ik vooral te spreken over de kwaliteit/prijsverhouding. Organisatie van de reis was beter geregeld dan mijn eerste reis met Shoestring
informatie gevraagd en gekregen, reis geboekt, ook weer goede info gekregen en het allerbelangrijkste een fantastische reis gemaakt!
mijn hoestring aanpassen
Fantastische vakantie gemaakt in Indonesië van noord-sumatra tot aan Bali. Gezellige groep en een veelwetende enthousiaste reisleider.
Ik vond het erg prettig om met een lokale gids te reizen, zonder extra Nederlandse reisleider als middle man, die weinig toevoegd en eigenlijk alleen maar geld kost. Onze lokale gids heeft alles prima verzorgd.
Prachtige reizen, prima reisaanbod, overzichtelijke site, persoonlijk account waarop alles duidelijk en overzichtelijk is aangegeven, vooraf contact met reisgenoten mogelijk enz. enz.
ER wordt mee gedacht en positief gereageerd
Shoestring heeft een goed aanbod van reizen en de prijs is ook heel aantrekkelijk
Goede hotels, goede reisleiders en zie verder mijn rapportcijfer.
Thailand was supervakantie
Avontuurlijke reizen, veel aanbod, locale gidsen, singlereizen, betaalbare reizen, veel excursies, actieve reizen
Heerlijke reis gehad in juli naar India/Nepal. (29 d) Het blijft in je bloed zitten! Was super!
De reis was mooi en heel volledig. Lokale gids (Phoung) was top, maar daar moet je mazzel mee hebben!
Snelle reactie op vragen. Leuke reizen
ik ben nu al 4 keer op reis geweest met shoestring en iedere keer weer was het een top reis. en dat is volgens mij het belangrijkste
De reizen zijn uitdagend en afwisselend Goede reisbegeleiders
Fijne reizen die goed bij mijn wensen passen.