3 weekse reis thailand totaal.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed reisprogramma, prima verhouding tussen actief/rust. Prima hotels.
Altijd vriendelijk personeel aan de telefoon, iets wat heel fijn is als je voor het eerst een verre reis maakt en met een organisatie op reis gaat. Heel erg bedankt!
Leuke jonge organisatie. 2x mee op reis geweest en beide keren zeer goed bevallen! Als je belt met vragen wordt je goed geholpen. Dat geldt ook voor vragen per email.
Met een leuke groep mensen Thailand doorgereisd onder begeleiding van een super gids.
Met name het telefoongesprek waarbij niet alleen mijn vragen beantwoord werden maar waarnaast ook uit eigen initiatief tips en advies werd gegeven, dit gaf een erg prettig gevoel!
Als men iets aangeeft uit een reis wordt dat serieus opgepakt en ook beloond.
Een geweldige reis gemaakt naar Peru en Bolivia. Veel variatie tussen cultuur en natuur. Heel veel gezien en gedaan, een prachtige ervaring. Dit is inderdaad de droomreis geworden waar ik al jaren naar uitkeek.
Zeer goede reisleider geregeld
Flexibele instelling als reizen niet doorgaan of vluchten vol zijn.
Goed georganiseerd. Gidsen oke.
mooie hotels, prima reisleiding, alles goed van tevoren omschreven
Prima eerste ervaring met Shoestring gehad.
De gids in cuba vond ik niet goed.
Ik heb een fantastische reis gehad. Belangrijk daarbij zijn natuurlijk de groep en de reisleiding en die waren beide top. Plaatselijke reisleidster is echt heel fijn, want zo thuis in het land, en ze ontnam de groep werkelijk alle zorgen (ze ging ook mee naar de dokter bijvoorbeeld, heeel fijn!), het was daardoor, ook al hadden we een druk programma, heel ontspannen!
mogelijkheid om trek te doen als soort 'slow tourism' ipv van ene hoogtepunt in de bus naar de andere. Maar het aanbod van de trek was niet prominent aanwezig op de site
Tekst reisbeschrijving op website updaten. Veel tekst niet meer klopt met de werkelijkheid. Reizen worden per vertrekdatum met steeds andere airline's uitgevoerd. Waarom niet dezelfde maatschappij?
Leuke veelzijdige reizen, goed verzorgt en een groot pluspunt voor het gebruik van vaste lokale (engels/nederlandstalige) reisbegeleiding