Goede gidsen. Veel doe-mogelijkheden. Goede afwisseling cultuur en natuur. Kleine groepen..
Betaalbare reizen
Mooie website / ruim aanbod
Prima vakantie in India gehad. Indiase reisleider was prima.
goede reis gehad in Myanmar. Goede gids.goede organisatie ter plekke
optionele excursies in china-reis te duur, enkel voor transport, dat veel goedkoper kan met lokaal vervoer, toegangstickets niet eens inbegrepen!
doordachte reisplanning, afwisselend, net buiten de gebruikelijke paden. ervaren reisbegeleiding
Goede begeleiding ter plaatse
Alles was goed geregeld, zeer goede reisbegeleider in Peru en Bolivia, erg aardig maar zeer behulpzaam. Leuke gezellige groep. Ook fijn dat de groepssamenstelling niet te groot is. Ga zo door.
Leuke bestemmingen met trips die vol afwisseling zitten. Ik heb nog geen enkele slechte ervaring gehad
Wij mogen graag met jullie op vakantie
Heb de reis heel mooi gevonden. Bali is geweldig en ga er zeker nog terug.
Totaal pakket met locale gids pluim verdiend.
Redelijk wat mogelijkheden om reis naar eigen behoefte in te richten en veel vrijheid tijdens de reizen zelf. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Prachtige reizen voor een goede prijs. Goed aanbod van excursies maar ook voldoende mogelijkheden om ook zelfstandig bezienswaardigheden te bezoeken. Goede hotel vaak prima gelegen.
Avontuurlijke vakantie gehad, mooi opgebouwd naar steeds mooier gebied
Superleuke reis gehad met perfecte begeleiding door de Thaise gids Aree, die 3weken met ons meereisde. Ook als je iets afwijkends of extra's wilde, hoefde je het gem maar te vragen en hij regelde het. Kostte jezelf dus geen enkele tijd en moeite. Hotels waren boven verwachting mooi. Bleek eigenlijk niet zo uit de website en reisbeschrijving, dus ik had daar lage verwachtingen van. Blijkbaar onterecht, want was allemaal prima tot super! Supermooie reis!
ALLES IS VOLGENS PLAN VERLOPEN VAN HET PROGRAMA
Goede uitleg van de reis zelf wat de mogelijkheden en dergelijke zijn.
Prijs kwaliteit was alles naar wens. De toerleider was in orde. Heeft ons hele mooie dingen laten zien en laten proeven vd verschillende lekkere restaurantjes.