Heb de reis heel mooi gevonden. Bali is geweldig en ga er zeker nog terug.
Totaal pakket met locale gids pluim verdiend.
Redelijk wat mogelijkheden om reis naar eigen behoefte in te richten en veel vrijheid tijdens de reizen zelf. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Prachtige reizen voor een goede prijs. Goed aanbod van excursies maar ook voldoende mogelijkheden om ook zelfstandig bezienswaardigheden te bezoeken. Goede hotel vaak prima gelegen.
Avontuurlijke vakantie gehad, mooi opgebouwd naar steeds mooier gebied
Superleuke reis gehad met perfecte begeleiding door de Thaise gids Aree, die 3weken met ons meereisde. Ook als je iets afwijkends of extra's wilde, hoefde je het gem maar te vragen en hij regelde het. Kostte jezelf dus geen enkele tijd en moeite. Hotels waren boven verwachting mooi. Bleek eigenlijk niet zo uit de website en reisbeschrijving, dus ik had daar lage verwachtingen van. Blijkbaar onterecht, want was allemaal prima tot super! Supermooie reis!
ALLES IS VOLGENS PLAN VERLOPEN VAN HET PROGRAMA
Goede uitleg van de reis zelf wat de mogelijkheden en dergelijke zijn.
Prijs kwaliteit was alles naar wens. De toerleider was in orde. Heeft ons hele mooie dingen laten zien en laten proeven vd verschillende lekkere restaurantjes.
Ik heb de reis de ervaring geweldig gevond. Ik zou zo weer terug gaan. Alles goed geregeld. Erg genoten. Top reisleider!
Mooie reis naar Thailand gemaakt met een hele fijne reisleider.
Het gebruik van lokale gidsen vind ik een groot pluspunt
Hele mooie reis, Thailand totaal. De singlegroep waarmee ik reisde was ook helemaal top. En niet te vergeten een geweldige reisleider die alles wel voor je wou doen!
Dit was mijn eerst keer single en groepsreis überhaupt. Jullie website sprak me erg aan en de leeftijd in de groep. Op basis daarvan heb ik mijn keuze gemaakt. Ik vond de reis fantastisch. Ik heb veel gezien en het was top georganiseerd. Onze tourguide Aree heeft daar heel erg aan bijgedragen. Hij dacht aan alles wn regelde heel veel. We kamen niks te kort.
Mooie reizen goede prijs/kwaliteit
Het werken met lokale reisbegeleiders.
Goede begeleiding en organisatie.
Goede verhouding in prijs en kwaliteit, mooie reizen meegemaakt. Beleving is het belangrijkste om mee te verkopen!
Goede prijs kwaliteit verhouding en veel aanbod van verschillende reizen
Dit is de 4e enquete die ik invul, dit weten jullie nu wel eens. Ik heb 2 enquêtes ingevuld in India en 1 online, daarna nog 1 brief die ik jullie gemaild heb.
Mooi land, gezellige groep.