-heel goede gids met aandacht voor jong en oud -voldoende vrije tijd -goede mix natuur/cultuur
In nepal hebben we een erg goede reisbegeleider gehad, de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Overzichtelijke site met veel informatie. Contact wat ik heb gehad was persoonlijk en vriendelijk. Vergelijkbaar met andere reisorganisaties goedkoper. Fijn dat je kan zien hoe oud en van welk geslacht de andere reizigers zijn.
Goed georganiseerd, prima luchtvaartmaatschappij en hotels. Uitstekende reisleiding, goede en complete indruk van het land gekregen
Vele mooie reizen gemaakt.
Ik vind de reizen van Shoestring heel goed en een prima prijs/kwaliteitverhouding.
Topvakantie! Afwisselend programma, veel gezien aan cultuur en landschap, heerlijk eten, leuke groep mensen, fijne reisleiders...alles was positief Inmiddels heb ik een rondreis Georgie en Armenie bij meerdere personen in mijn omgeving aangeraden.
Ik spreek nu enkel over de reis naar Sri Lanka. Organisatie, hotels, vervoer, allemaal goed geregeld. Interessant aanbod en ook mogelijkheden genoeg om ter plaatse eigen keuzes te maken
Mijn laatste boeking en informatie is via Koning Aap gegaan
Leuke reizen. Niet zulke luxe hotels als bij andere aanbieders maar daar is de prijs ook naar.
Heb vorige maand mijn eerste reis gedaan via Shoestring.nl. De reis was goed georganiseerd en de informatie voor als goed verstrekt.
Goede, leuke reis voor niet te veel geld
prima georganiseerde vakantie in indonesie gehad. reis voldoet aan alle verwachtingen perfecte reisleiding.
Goede communicatie. De reis zelf was erg divers en de lokale reisgids wist veel van het land.
reis voldeed aan de verwachtingen, deskundige reisleider
Leuke acties Mooie reizen met Shoestring gemaakt waarin mogelijkheden waren om zelf dingen te ondernemen. Vrijheid binnen een groep
Zeer goede reis gehad en top dat je de dag zelf kan kiezen of je een uitstap mee doet of niet en die ook dan pas moet betalen
Reis naar Cuba was een belevenis
Duidelijke website, snel reageren op mail, reizen met veel individuele vrijheid
Accommodatie was beneden alle verwachtingen.
Leuke reis, goeie reisleiders, leuke groep. Duidelijke informatieverstrekking.