Mooie en vooral "verleidelijke" website , prettige contacten , geweldige prijs/kwaliteit verhouding . Wij reizen alleen nog met Shoestring en hebben intussen al wat nieuwe "zieltjes" gewonnen voor jullie prima organisatie !
Zorgen worden ontnomen terwijl men toch de vrijheid heeft een eigen plan te trekken op locatie.
Reisbeschrijving is uitvoerig en er staat precies in wat er allemaal in de prijs is ingegrepen, wat de excursies kosten, etc. Dus in dat opzicht geen verrassingen. Prima hotels, goede reisleiding.
Mij valt op dat er geen beoordelingen zijn tussen 8 februari en 13 juni 2016 en dat is de periode waarin ik op reis was. Ik heb vandaag, 29 juni, er één geschreven. Dat is niet erg actueel.
Leuke reis naar Japan gehad.
Goed georganiseerd. Fijne reisbegeleiding. Goede hotels. Gevarieerde dagindeling.
Website is vaak onstabiel en traag
Betrokken reisleider
China is een indrukwekkend land en de gids (Leon Qin) regelde excursies en vervoer goed.
De reis naar Jordanie was perfect geregeld en de gids Fardi Sakarna was uitmuntend.
Overall geen positieve ervaring gehad (groepsreis maleisie ), vooral matige accomodaties. Dit vergt betere aandacht, men betaald een fors bedrag en daar moet echt wat meer tegen over staan!! Reisleider Balan wel positief.
Jullie kiezen voor een verantwoord toerisme waar de bevolking zelf wat aan heeft.Je krijgt het echte land te zien en de slaapplekken zijn aangenaam en goed gekozen.De reisleider was goed en het was een fijne groep.
Goede reis, makkelijk te boeken, en informatie was goed
Ik heb een reis door Java en Bali gedaan met Shoestring. Alles was tiptop verzorgd en ook de reisleider was super! De hotels waren allemaal goed en ook de prijs/kwaliteit verhouding was top.
alles was o.k behalve de bad kamers er waren nergens een losse doe,s cabine aanwezig je moest altijd in bad doesen
Trip naar Japan. Zeer goed georganiseerd. Goede gids (en toegewijd). Evenwicht tussen excursies en vrije tid met de mogelijkheid om te kiezen.
Goede organisatie, snel reactie op mails met een bijkomende vraag. Reis goed verlopen
Vluchten zijn meestal niet goed geregeld. 2x een nacht overgeslagen. S`avonds laat vertrokken op de heenreis, en s`morgens vroeg weer vertrokken voor de terugreis. Dit kost je dus 2 dagen en 2 nachten. (dit op een reis van 16 dagen is dit jammer).
leuke groep
Fijne reis gehad in een leuk gezelschap met aangename gids.
veelal 2 nachten per plaats (14-daagse Maroko reis Marakeche oost-west) wat rust geeft. Groepsvorming door eerste dagen gezamenlijk diner. Richtprijzen in overeenstemming werkelijkheid.
rondreis door marokko gemaakt en veel gezien. Heel divers programma. Tevreden over de gids.