Goed reisaanbod. Regelmatig nieuwe bestemmingen. Positieve ervaringen met reisleiders uit het land zelf. Gevarieerde programma's, goede afwisseling tussen actief, natuur, cultuur, reisdagen en relaxdagen.
Fijn dat locals gebruikt worden als gids ipv nld reisbegeleiding
Na 9 reizen hoop ik ook nummer 10 te gaan maken met Shoestring. Mooie reizen, goede reisleiders, goed aanbod en dat voor een mooie prijs.
Ga al jaren met jullie mee en zal dat nog jaren blijven doen :)
goed begeleid en terug betaling vlot vriendelijk
Prima reizen conform een principe dat ons erg aanspreekt.
site is altijd erg traag... zou fijn zijn wanneer je een reis geboekt hebt en iemand iets op het formum van die reis post dat je een mailtje krijgt..
Leuke reis. Strand was echter niks. Vond het wel te duur voor 2 wk. Jullie vragen veel fooi gezien de levensstandaard. Dat geeft frictie in de groep.
De prijs/kwaliteitesverhouding van de hotels was goed. De reisleider was ook erg goed.
Mooie en vooral "verleidelijke" website , prettige contacten , geweldige prijs/kwaliteit verhouding . Wij reizen alleen nog met Shoestring en hebben intussen al wat nieuwe "zieltjes" gewonnen voor jullie prima organisatie !
Zorgen worden ontnomen terwijl men toch de vrijheid heeft een eigen plan te trekken op locatie.
Reisbeschrijving is uitvoerig en er staat precies in wat er allemaal in de prijs is ingegrepen, wat de excursies kosten, etc. Dus in dat opzicht geen verrassingen. Prima hotels, goede reisleiding.
Mij valt op dat er geen beoordelingen zijn tussen 8 februari en 13 juni 2016 en dat is de periode waarin ik op reis was. Ik heb vandaag, 29 juni, er één geschreven. Dat is niet erg actueel.
Leuke reis naar Japan gehad.
Goed georganiseerd. Fijne reisbegeleiding. Goede hotels. Gevarieerde dagindeling.
Website is vaak onstabiel en traag
Betrokken reisleider
China is een indrukwekkend land en de gids (Leon Qin) regelde excursies en vervoer goed.
De reis naar Jordanie was perfect geregeld en de gids Fardi Sakarna was uitmuntend.