een door hoogteziekte afgebroken reis in Tibet, goed geregeld terug naar Nederland
Fijn dat er met lokale gidsen en organisaties wordt gewerkt. Ook prettig dat je vrijheid hebt om eigen vlucht te regelen en eerder te kunnen gaan dan de groep. Ik heb 13-05 een review geschreven over mijn laatste reis en per mail gestuurd naar jullie. Deze mag op de website worden geplaatst.
Vele reisgebieden, grote keuzemogelijkheden.
Prettige reisorganisatie met prachtige bestemmingen! Kan niet wachten om weer op Reis te gaan!
Goed geregeld, goede reisleiding
planning en uitvoering van de reis prima verlopen!
leuke contacten
Veel kunnen zien in 2 weken Japan
goede reisleiders, redelijke prijzen en goede aanbiedingen
Zeer goede organisatie, goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeer goede reisleider in Nepal, duidelijke website met mooi aanbod, leuke om te kunnen chatten met medewerkers,... Om zeker nog met weg te gaan :)
Geen positieve ervaring
Shoestring biedt vaak reizen aan die op de eerste dag van een schoolvakantie zijn. Ben je werkzaam in het onderwijs, dan is dit perfect. En ik vind het Shoestringpubliek wat jonger, fitter en meer bij mij passen dan Djoser-, Sawadee-, FOX-, of ander publiek.
de laatste 2 reizen waren uitstekend, goede route, prima hotels en begeleiding.
Kijk wekelijks uit naar de 'weekknaller' Totaal aanbod leuk maar zou nog wat uitgebreider mogen zijn.
Leuke reizen gemaakt met goede lokale organisaties
Fraaie reizen voor een nette prijs. Alles is goed geregeld en de hotels zijn, op een uitzondering na, uitstekend. De reisleiding goed tot super.
Mooie en fijne reizen gemaakt. Wel kloppen de omschrijvingen en de prijzen van de optionele excursies vaak niet.
Erg goede gids, en ondanks het feit dat de groep klein was (4 personen), was het vervoer toch prima geregeld.
Overzichtelijke website. Mooie reizen voor nette prijzen.
de uitvoering van de gekozen reizen verloopt goed