Slechte communicatie

Bij aankomst in Windhoek zou er iemand staan met bord Drifters. Er was niemand. Pas anderhalf uur later. Taxi voor terugvlucht was onduidelijk of deze zou komen. Was geen bericht over gestuurd Website Koning Aap werd niet bijgehouden en wat er in stond klopte niet. Oa er zou maar 1 persoon deelnemen. Er was onbekend wie de reisleider was. Het was onduidelijk of de 2de nacht bij aankomst betaald was. Volgens hotel niet

Ik zou de tussen vlucht direct verwijderen en de trein laten nemen van Marrakech naar Casablanca, een dag verloren , bagage niet bij de hand en uren nodeloos op de vluchthaven . Dat was een domper op de reis en denk dat de ervaring in een Marokkaanse trein wel interessant is . Groet Henk.

Top prijs kwaliteitverhouding

Top alleen het gesukkel met cashbetaing van de uitstappen zou DRINGEND moeten veranderen

Geweldig!

Goede organisatie, super begeleiding en ondersteuning. Altijd bereikbaar voor alle vragen. De reisbegeleidster een dikke 10 waard.

Enkel als minpuntje wil ik melden dat Brussel airport te weinig als vertrekplaats is

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Net het sprookje van Duizend-en-een-nacht

Prachtige rondreis door Marokko!

Schitterende Japan reis van 3w in 10/2023

Wat een unieke ervaring!! Een geweldige reisbegeleidster, Rita. Eén uit de duizend!!!!! Met de reisbegeleiding valt of staat een reis. Rita heeft deze reis tot een geweldige ervaring gemaakt. Altijd stond ze klaar voor de reiziger. Ze kwam met geweldige voorstellen af, heeft ons naar schitterende restaurants gebracht en gaf waar nodige achtergrond uitleg. Ik ben al vaak met KA op reis geweest maar dit was wel de max. Ook een dikke pluim voor de medewerkers van kantoor Gent. Steeds paraat voor uitvoerige info aan de telefoon. Op al onze vragen kwam steeds enthousiast antwoord. Laten jullie dat even weten aan de directie in Nederland? Ik wilde hen dit op het event van afgelopen WE in Antwerpen persoonlijk zeggen maar het was nogal druk. Goed event overigens!! Vriendelijke groeten Philip Moors Alvast bedankt vriendelijke groeten

Eerlijk en behulpzaam reosburp

Ze helpen.je de perfecte reis te vinden en beantwoorden graag al je vragen en.nemen de tijd voor je ennloopt er iets onverwacht fout zelfs buiten him wil om zoeken ze een gepaste oplossing

Fantastisch eerste kennismaking met Koning Aap reizen.

Met Koning Aap onlangs IJsland bezocht : prachtige reis het eiland rond, mooie hotels op mooie locaties. Alles goed georganiseerd van de luchthaven in Nederland tot aan het weer landen op Schiphol. Onze chauffeur en tevens gids ‘ademde’ IJsland. Kortom, een aanrader voor iedereen !

Leuk, en divers

Leuke reis gehad, prima progamma

Het was een super reis !

Onder leiding van een zeer goede Indonesische reisleider ( die prima NL sprak) heel veel ondernomen en gezien..

Geweldig klantenservice, authentieke ervaringen en unieke bestemmingen

Ik kan alleen maar in superlatieven praten over de ervaring die ik heb gehad met Koning Aap. Het personeel is zeer klantvriendelijk. De bestemmingen zijn zeer authentiek, je hebt niet het gevoel dat je in massatoerisme zit en de ervaringen met de lokale reisbegeleiders zijn zo uniek. Ik kan het echt iedereen aanraden, zeker als je geen zin hebt om veel administratie zelf te regelen. Zorgeloos op reis is echt wel toepasselijk bij deze organisatie.

Geweldig in alle opzichten.

Volledig goed verzorgde reis. Geweldige reisbegeleider ( Thienphuong Nguyen) !

Erg goed en leuk georganisseerd

Erg leuke reisleiding en goede hotels

Een onvergetelijke ervaring

De reis zelf was fantastisch, mede door de super gids. De contacten van te voren met Koning Aap vond ik ook prima. De communicatie vlak voor de reis over wijzigingen en de reisbrief had beter gekund. Ook het feit dat wij al vroeg in de ochtend aankwamen en pas bij hotel vernamen dat we in de avond gids zouden ontmoeten en ook niet wisten wat er op het programma stond qua bezoek in Bangkok, gaf de eerste dag een beetje een kater. Als ik dat van te voren geweren had, had ik me daar op kunnen voorbereiden.

Koning Aap werkt snel, vriendelijk, klantgericht en zet net dat stapje extra. Overzichtelijke website en informatie.

Goed georganiseerd

Mooie rondreis Vietnam en uitstekende gids

Waanzinnig!

Een onvergetelijke reis. Een en al natuur, de flora en fauna van een prachtig land. Mede mogelijk gemaakt door Mario en Marvin (gids en chauffeur).

Wel de lusten, niet de lasten van het reizen.

Goede prijs /kwaliteit

Sam, onze gids in Egypte, was de perfecte cast.

Geweldig!

Zie mijn review

Koning Aap doet wat ze beloven

We hebben al héél veel reizen gemaakt met Koning Aap En was telkens super. De uitstappen de hotels de reis begeleider alles wat we er van verwachten. Zijn zelfs nu weer aan het kijken voor volgend jaar .

heel goed

Goede organisatie Goede reisformule Goede begeleiding ter plaatse. NL sprekend. Samenvattend: Fascinerende reis gehad

Steeds tevreden

Goed georganiseerd. Goede prijs. Af en toe avontuur.

Prachtige reis in een prachtig land

Het was een prachtige ervaring, voor de eerste keer “echt” op reis met de kinderen. Marokko is geweldig: de kleuren, de geuren en de mensen. De gids Mouhcine en de chauffeur Abdullah waren de max. Marrakesh was overweldigend, de woestijn was magisch, en het Atlasgebergte prachtig. Echt een geweldige ervaring!

Entrada 223

1114 AA Amsterdam-duivendrecht