Prachtige gevarieerde reizen met perfecte begeleiding.
Mt Kailashreis was een droomervaring.Nooit gedacht dat ik al die' prachtige,voor mij zelfs heilige plekken, met eigen ogen zou mogen ervaren.Bedankt Koning Aap.
Goede prijs kwaliteitverhouding, juiste informatie, beter accommodaties als verwacht en uitstekende reisbegeleiding
We hebben prachtige vakantie gehad. Met name de opbouw van eerst drukke steden en daarna het rustigere `platte land` sprak ons aan.
Mede door de zeer vakkundige en ervaren gids, Koen Olde Monnikhof, hebben wij een fantastische reis India-Nepal gehad.
Prijs/kwaliteit
Hebben in september een reis naar Jordanie gemaakt. Zeer tevreden over de lokale gidsen. Hadden geen nederlandse reisleider. Lokale gids sprak prima engels
veel keus aan reizen, veel vrijheid tijdens de reizen, goede reisleiders, prijs/kwaliteit goed
Goed opgesteld reisprogramma naar Thailand. Het begon intensief en werd geleidelijk aan rustiger. Veel gezien en beleefd. Zeer klantvriendelijke en bevlogen reisleidster die ook nog goed Thais sprak.
Beide reizen die ik met Koning aap maakte waren degelijk georganiseerd. Veel staat en valt met de reisbegeleider en die waren allebei uitstekend.
afwisselde reizen met diverse actiiviteiten
Reizen naar bijzondere bestemmingen. Goede en betrokken reisleiding, zowel de Nederlandstalige als de plaatselijke reisgidsen. Gevarieerd programma op een goed tempo.
Zie zoals hierboven aan gegeven. Reis opzicht goed geregeld. Een goede reis begeleider
Gemaakte reis sprak ons aan op jullie website en kwam achteraf goed overeen met het gestelde.
Prachtige reizen, meerstal leuke reisleiders.
Snelle reactie op vragen (email). Aandacht voor individuele reiziger.
Een prima (ietwat sobere) reisorganisatie. Goede begeleiding. Eenmaal wat minder; dat was de rondreis Marokko.