Hele goede reisleider, goede sfeer onderling.
Mijn 26 daagse reis Chiili, Patagonie in december 2014 was de moeite waard. Veel gezien en enthousiaste Nederlandse reisleidster. Prima openbare (ook nacht) bussen in het programma, al had een extra binnenlandse vlucht mijn voorkeur gehad. Hotels in Santiago, Pucon, Ushuaia en Buenos Aires waren zoals het hoort.
Bijzondere reizen, waarbij de hotels altijd op de goede plek waren en vaak heel sfeervol.
De hele gang van zaken eigenlijk, prettig en vriendelijk telefonisch contact toen ik dat nodig vond, correcte gang van zaken qua afspraken e.d., alles is gewoon goed verlopen.
goed georganiseerd, goede deskundige reisleiders. mooie reizen. mooie afwisselingen natuur , cultuur
Ik heb in juli voor het eerst een reis met Koning Aap gemaakt en wel naar de Baltische Staten. Het is een geweldige reis geweest en ik vond het goed verzorgd met een fantastiche reisbegeleidster en leuk aanbod van bezienswaardigheden.
hele leuke, gezellige goed (niet altijd)georganiseerde reis gehad
Sterkste punt aan Koning Aap is ten eerste de formule te werken met een in het betreffende land of buurland woonachtige Nederlander. Zodoende wordt men begeleid door iemand die kennis heeft van beide culturen en beter kan anticiperen.
Ruim aanbod. goede verhouding cultuur/natuur.
Mooi reisaanbod. Genoeg ruimte voor eigen invulling
De groep(en) waar ik mee heb gereisd (3x tot nu toe) waren geweldig hebben nog regelmatig contact...!
Het slagen van de reis was mede te danken aan onze prima reisbegeleider Henk Witteveen. Enthousiast en relaxt. Het geadviseerde zakgeld was correct!
heel veel gezien en mooie lokaties
Zeer goede reisbegeleiders, professionele mensen aan de telefoon . Ik hèb de indruk dat niet iedereen dezelfde klantgerichtheid heeft en kan meedenken met de klant.
Bij vragen per email of per telefoon was er meteen antwoord. Aanvraag visum werd goed afgehandeld. Reisleider was geïnteresseerd in de mensen die meegingen. Reisleider regelde alles goed.
prijs/kwaliteit zijn meestal ok; wij geven de voorkeur aan lokale gidsen, je ziet veel en de reizen verlopen van een leien dakje!
de reis was prima, goede gidsen, enkel Zanzibar was minder.
Mooi uitgestippelde reisroute
Goede organisatie van de reis, veel gezien en gehoord in de drie weken, goede sfeer in de groep, deskundige reisleider die ook de sfeer in de groep positief beïnvloedt.
Afgelopen zomer aan de reis hoogtepunten China deel genomen. Beviel uitstekend. goede reisleiding (Thijs)