rondreis inda kids was zeer goed georganiseerd en echt veel value for money
varied holidays, no two days the same, making the effort to do things was worth it
Goede reizen, goede reisleider en kleine groepen
Ik heb nu 2 reizen met jullie gemaakt (Van Buenos Aires naar Rio en van Kaapstad naar de Victoriawatervallen)en het waren allebei superreizen. Mede dankzij de reisbegeleiding.
Leuke vakantie met Koning aap in Thailand gehad.
superleuke familiereis met onze pubers. Fijn dat je gericht kan kiezen voor hun leeftijd vanaf 12-19.
Goede combinatie cultuur - natuur. Goed gevuld groepsprogramma's maar ook ruimte voor individuele momenten.
Met name de reisleider op onze thailandreis Tan van Pham was van grote waarde en zorgde voor een heerlijke vakantie. Mede door zijn enorme inzet en betrokkenheid hebben wij genoten. Grote klasse!!
Het leuke van de Koning Aap reizen is dat ze net iets anders zijn dan andere reizen die aangeboden worden door soortgelijke organisaties. Het zit soms in kleine zaken, maar duidelijk is dat VEILIGHEID voorop staat bij de Koning Aap reizen en dat heb je in den vreemde nodig.
Enthousiaste en bekwame gidsen met een goed inlevingsvermogen. Praktische tips van het land en regio en erg flexibel zodat ieder aan zijn/haar trekken komt. In het algemeen niets dan lof.
Zeer goede ervaring en vooral dankzij Laura Catania👍👍
Koning Aap heeft gedurende het jaar door altijd tijd gevonden om vragen te beantwoorden. Tevens werden wij goed geholpen toen bleek dat op onze dag van vertrek onze vlucht was vertraagd met enkele uren. Verder was de reis een fantastische ervaring. De reisleidster, team en de rondreis waren geweldig! Goed geregeld, goede sfeer en veel gezien.
Fijne reisleider, goede plaatselijke gids
Zeer slechte ervaring met afhandeling geuite klacht. Telkens ander excuus/verklaring. Uiteindelijk niet tot overeenstemming gekomen. Van beginnafvaam niet serieus genomen.
Ik heb in juni een rondreis INDIA; JAMMU, KASHMIR EN LADAKH gemaakt als reis begeleiding Tine schaap waar ik bijzonder gelukkig mee was heel veel extra's veel kennis van de reis en het land geweldig.
Vooral de laatste reizen waren goed. In verleden wel eens minder ervaring gehad
Het reisprogramma is nogal intensief; meer een excursie dan een vakantie; maar biedt ook ruimte voor dagjes op je eigen manier. De mensen in je reisgroep worden bekenden, onafhankelijk van hoeveel je met ze deelt.. Er blijft achteraf een gevoel van symphatie hangen, een vorm van dankbaarheid dus..
Detailinformatie betreffende de reis kan beter en beter moet up to date zijn. Klant informeren als de reis door een externe partij wordt uitgevoerd.
Mooie reis naar Cuba met Koning Aap gehad Onze eerste groepsreis is goed bevallen. Goede reisleiding en goede hotels.
begeleid reizen met veel vrijheid
Uitstekende reisroutes Vrijheid en mogelijkheid te reis te personaliseren
Leuk reisaanbod en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het aanbod van het terugstorten van de reissom, wegens onvoldoende deelname is ook zeer klantvriendelijk. Een volgende keer wordt u zeker weer in de keuze meegenomen.
Fijne reisleiders, goede informatie vooraf en meedenken bij probleempjes.