Als een Vlaamse reis niet kan doorgaan, wordt voorgesteld om aan te sluiten bij de Nederlandse groep, met vertrek vanuit België. Plezant voor de kinderen om met leeftijdsgenoten te reizen.
Snelheid en hulpvaardigheid bij boeken en aanpassen reis
avontuurlijk reizen, plaatselijke contacten, geld naar kleine plaatselijke organisaties
De maximale groepsgrootte van 18 reizigers maakt het nooit te massaal. Routes en overnachtingen zijn altijd bijzonder en de reisgidsen/begeleiders hebben ons nooit teleurgesteld.
Mooi reisaanbod en vaak mooie logies
Heel klantvriendelijk, mooie reizen, fijne reisbegeleiders (uitgezonderd in Cuba). We hebben één keer moeten annuleren wegens een overlijden, en dat ging zonder problemen, alles was snel in orde!
Mooie reis, heel goede begeleidster die er voor zorgde dat we zo vel mogelojk kondne beleven . Heel leuke groep.
Zeer klantvriendelijk en heel vakkundig. Super leuke gevarieerde vakanties. Door Koningaap mooie herinneringen gemaakt met ons gezin.
Zie boven
het was een prachtige reis met een schitterende reisbegeleider en een groep toffe mensen. ik heb heel erg genoten
Deze reis via Koning Aap met drifters gemaakt. Geweldige kampeercombi Safaritruck en four wheeldrive met Greg Bates als reisleider, kok en chauffeur.
Doordat de groepen klein zijn ( nooit meer dan 18 personen) gaat vervoer, stops, maaltijden steeds vrij vlot. Iedereen is steeds op tijd bij vroege vertrektijden, een kleine groep respecteert de medereizigers en er is steeds een vlotte verstandhouding.
Duidelijke omschrijving reis. Goede route Goede reisleidster Prima vervoer prima hotels attente medewerkers aan telefoon; denken mee
Zit goed in elkaar. De hele reis .Van begin tot het einde
Wij hebben een fantastische rondreis Sundu eilanden gedaan.Veel gezien, veel gedaan, veel gereisd , echt vakantie beleven was het met goede gids en chauffeurs. De verdeling van druk en relaxt was goed over nagedacht. Een dikke 8.
prachtige nieuwe reizen zoals Kazachstan, Tadzigistan enz.
veel vrije ruimte tijdens bijzondere reizen.
Goede reis gehad met veel aandacht voor verschillende aspecten als cultuur en natuur.
Goed georganiseerd, uitstekende reisleiding