Filters

10

Uitstekend georganiseerde reis naar Jordanië

Wij hebben in september met een gemengd gezelschap de rondreis van 10 dagen in Jordanië gemaakt. Strak georganiseerd met een uitstekende gids en chauffeur. Goede hotels en leuke eetgelegenheden. Ook het bezoek bij mensen thuis was zeer geslaagd. Dit was onze derde reis met Koning Aap en we hebben wederom genoten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super geregeld

Ik was 15 september naar Indonesië Sumatra Java Bali, het was een mooie reis, maar de meeste complimenten gaan naar Roel een super reisleider geweldig , groetjes Tiny

 • Aanbevelen? Ja
8

Onvergetelijk!

De reis door Centraal-India in november was een prachtige ervaring dankzij de gedreven Indiase gidsen en de prima organisatie! Ook de medereizigers zorgden voor onvergetelijke reismomenten...

 • Aanbevelen? Ja
10

Superleuke reis mogen beleven met Koning Aap!

Alles goed geregeld, en waar het vooral om gaat: de reisleiding was exceptioneel goed! Jamuna in Nepal was echt een geweldig deskundige reisleidster!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vrijheid is blijheid

Een goede gids en top Hotels.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie reis naar Ijsland gemaakt

Goed en zorgvuldig georganiseerd. Prima deskundige lokale begeleiding. Gids met liefde voor haar Ijsland. Prachtige reis gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Koning Aap: "Reizen die beklijven".

"24" tevreden reizen met Koning Aap zeggen genoeg. Niet??? Keuze te over met telkens nieuwe bestemmingen; nieuwe uitdagingen om een avontuurlijk tijd door te brengen ergens op deze wereldbol. Steeds boeiend; fantastisch georganiseerd vol afwisseling met nog de mogelijkheid om persoonlijke activiteiten in te voegen. Elke keer leef je er naartoe en..... blijf je nagenieten! Ik kijk uit naar mijn "25ste"!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

geen verrassingen, gewoon goed

alles zoals beschreven in de informatie, bovendien heb je de nodige vrijheid om zelf zaken te doen

 • Aanbevelen? Ja
9

reeds 4 prachtige reizen gemaakt met Koning Aap

Alle 4 de reizen die ik maakte waren onvergetelijke ervaringen. Mooie rondreizen maar niet overladen, heel goede begeleidingen, vervoer prima in orde, verblijf in fijne hotels en de verblijven bij particulieren zijn prachtige ervaringen. Goede service van Koning Aap en prijzen die meevallen. Goede inschatting van het mee te nemen zakgeld. Ik zal nog met Koning Aap meereizen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Koning Aap, er is geen andere.

Koning Aap, de meest duurzame en de beste prijs/ kwaliteit verhouding. Mooie reisroutes en geen te grote groepen.

 • Aanbevelen? Ja
4

De reizen zijn mooi maar...

De reizen zijn mooi en interessant maar... bij een aantal reizen die ik gedaan heb is de eenpersoonskamertoeslag exorbitant hoog voor de kwaliteit EN de prijs van de hotelkamers. Het argument is dan dat dit de prijs is die de lokale agent doorberekent. Dat zou een goed argument zijn, als Koning Aap de Nederlandse verkooporganisatie zou zijn van een Indiaas bedrijf. Dat zijn ze niet, ze zijn de inkooporganisatie voor de Nederlandse en Belgische reizigers. Helaas is het bij andere organisaties niet veel beter.

 • Aanbevelen? Ja
5

Weinig hulp

De antwoord op mijn e-mail was dat ze hoopten dat het probleem zichzelf had opgelost. Degene van de groep die hun connectie gemist hadden door een vertraagde eerste vlucht hebben ook zero hulp gekregen bij het omboeken en zijn tenslotte 2 dagen te laat toegekomen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dag Katrien Bedankt om je beoordeling over de reis richting Jordanië te delen. Spijtig dat je ervaart dat je weinig hulp gekregen hebt. We hebben een mailtje van jou ontvangen in het weekend over hoe je de reisbegeleider kon contacteren, in het weekend worden onze mails niet gelezen en hebben we maandagmorgen gevraagd of je inmiddels contact had gehad met de reisbegeleider. We gingen er van uit dat je je al aangesloten had bij de groep gezien de reis al van start was gegaan. Reizigers krijgen 10 dagen voor vertrek de vertrektijdenbrief met praktische info. Ook ons noodnummer staat hierop vermeld wat kan gecontacteerd worden buiten kantooruren. Wat de vluchten van de medereizigers betreft zijn er inderdaad enkele deelnemers van de groep die op de heenreis vluchtvertraging hadden, hun aansluiting misten en daardoor 5u later dan voorzien in Amman aankwamen. Bij het omboeken van vluchten is de luchtvaartmaatschappij het aanspreekpunt en kunnen wij hier weinig bij assisteren, op dat moment ben je in handen van de luchtvaartmaatschappij en zij moeten reizigers naar hun eindbestemming brengen. Nadien hebben de getroffen groepsleden die vertraging gehad hebben, uitleg van ons ontvangen over hoe ze de claim konden indienen. In geval van vluchtvertraging is het zo dat wij als aanbieder van de reis hiervoor geen claim voor u kunnen indienen bij de luchtvaartmaatschappij ook al willen deze soms beweren dat dit wel zo is. Passagiers dienen dit zelf te doen omdat het ticket immers ook op hun naam staat. Dit is ter bescherming van de reizigers gedaan om te zorgen dat zij als gedupeerden eventuele compensatie ontvangen en niet de reisorganisaties. Mocht je alles nog even willen overlopen tijdens een gesprek, contacteer ons dan gerust. Vriendelijke groet Het team van Koning Aap

8

Goed uitgebalanceerde groepsreizen.

Betrokken en goed geïnformeerde gidsen. Zeer gevarieerd aanbod excursies. Laatste groepsreis naar Madagascar was exclusief ontbijt, dit was erg vervelend vooral qua regelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed voor zowel groep- als gepersonaliseerde reizen samen al vééél,beleefd.

De communicatie over een gepersonaliseerde reis is uitstekend jullie helpen maar dringen niets op.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig georganiseerd. Interessant programma. Prima groepsgrootte.

Ben al verschillende keren met Koning Aap gereisd. Altijd goed programma. Sympathieke en competente reisbegeleiders. Goede hotels en goede keuze restaurants. Ondertussen zou ik wel trager willen reizen: Minder lang in bus zitten, twee of meer nachten in zelfde hotel. Liefst zo weinig mogelijk tijd verliezen met lunch. Dit laatste viel bij laatste Zuid-Afrika reis goed mee. We hadden bovendien Zuid-Afrikaanse gids en chauffeur. Mijn geluk kon niet op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een onvergetelijke reis, goed samengesteld, professioneel en goede ondersteuning.

top

 • Aanbevelen? Ja
5

Mooie reis, maar veel gemiste kansen door de invulling van K Aap

Ik heb onze reis een uitgebreide beoordeling gegeven, maar er helaas geen reactie op gekregen. Mijn mening blijft dat de organisatie van de te bezoeken plaatsen en de grote steden onvoldoende doordacht is en daardoor als reiziger veel gemist

 • Aanbevelen? Nee
10

Telkenmale mooie reiservaringen

Koning Aap heeft telkenmale een mooi reisprogramma met aandacht voor de locale bevolking, hun cultuur en hun noden met daarbij verblijven in leuke en unieke locaties.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en adequaat handelen als het nodig is

Toen bleek dat ik de 'connected flight' naar de eindbestemming (Asjchabat) niet zou halen en Koning Aap (Belgie) daar over informeerde, nam KA een aantal belangrijke beslissingen snel en adequaat

 • Aanbevelen? Ja
10

correcte reisorganisatie met goede reizen en aan correcte prijs

zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
9

iedere keer een fijne vakantie en open voor eigen inbreng.

iedere keer een fijne vakantie en open voor eigen inbreng.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alternatief reizen, niet toeristische uithoeken

KA doet zijn best om je een unieke etvaring te laten beleven. Voor mij zou dit nog net iets meer mogen zijn. Vb: minder hotels

 • Aanbevelen? Ja
9

Grandioos

Beste reisagentschap die wij al ervaren hebben. Doe zo verder !

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooie goed georganiseerde groepsreis

Goede reisleiding, programma en hotels zijn top en ook met top locaties.

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijke en behulpzame mensen met een prachtig product

uitgebreid aanbod medewerkers zijn heel vriendelijk en geven duidelijke info

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.