perfect
alleen maar goede ervaringen!
Zeer tevreden over de afwikkeling en het onderhoud. Klein kritiek puntje men was vergeten mij te wijzen op het action cam cadeau. Toen ik thuis kwam met mijn camper lag daar een kaart met verwijzing naar deze actie. Na een telefoontje werd mij meegedeeld dat ik daar uiteraard recht op had maar dat deze niet opgestuurd kon worden en dat ik die dus vanuit Cuijk moest komen halen. Ik neem aan dat Veghel toch ook een DHL kent.
Mickers financieel advies
Prettige behandeling aan de telefoon en ook over advies over uit te voeren beurt voor de camper.
Vriendelijk onthaal, duidelijke prijsafspraken, snelle service. Lokale dealer, die haar klanten nog bij naam kent. Met andere woorden: TOP!
Ik heb er mijn auto gekocht en nu ook de eerste onderhoudsbeurt.
Erg goed
Elke keer zeer tevreden .
Vanaf het eerste contact met garagebedrijf Van den Dungen zijn mijn ervaringen goed en meer.
Ik werd heel prettig en correct geholpen/
altijd klantvriendelijk van balie tot verkoopleiding
Goed en ccorrect
Vriendelijk, klantgericht, goede service