Goed en snel geholpen.
Ik sprak af voor een 35000km beurt en bandenwissel(winter) om 09.00u. Auto werd pas rond 10.00u in behandeling genomen. Spijtig dat je van tevoren niet hoort wat de kosten zijn.
Ik was nog geen klant en kwam op vrijdagmiddag met een probleem aan mijn auto. Prima en correct geholpen nog op zaterdag de auto terug ontvangen. Netjes en vriendelijk geholpen.
Ben heel tevreden met dit bedrijf.
Graag in het vervolg bij een prijsopgave de prijs INCLUSIEF BTW doorgeven. Voorkomt nare verrassingen.
Vriendelijk, deskundig, zonder opdringen van onnodige zaken. Prima!
Prima bedrijf met erg deskundige mensen ze hebben mijn auto goed nagekeken en gebreken gerepareerd
mijn ervaring is prima wordt er vriendelijk geholpen.
Uitstekende garage met deskundig personeel dat zijn best doet om duidelijk en helder te communiceren, geen onaangename verrassingen, transparant in de facturen vooraf en altijd prettig om een auto te kopen en te laten onderhouden. Ondanks dat wij uit Enschede komen en onze dealer in Veghel zit.
Hier gaat alles altijd volgens afspraak alleen maar goede ervaring.
Goed. Klant- en servicegericht.
enige minpuntje: Ook al zit het reservoir van de ruitensproeier boordevol, ik krijg altijd een rekening voor bijvullen en de geleverde vloeistof. U zou hierdoor klanten kunnen verliezen