Goede en correcte afhandeling van 70000 km beurt en tevens wat kleine zaken. Erg tevreden
over het algemeen positief
Mijn ervaring met van den Dungen zijn zeer positief! Wanneer de auto er voor onderhoud is dan wordt altijd keurig overlegd wat er wel of niet moet gebeuren en als er onverhoopt eventuele extra kosten zijn voor het onderhoud wordt er netjes gebeld voor het wordt uitgevoerd. Super service!
Je bent bekend als vaste klant. Altijd vriendelijk en duidelijk uitleg over de te verwachte reparaties
Ondanks dat ik een oude auto heb ben ik keurig geholpen.
Ons gezin is vanaf 1978 FIAT rijder en klant bij van den Dungen, mijn man , onze zoon en ik rijden allen FIAT en blijven versteld staan van de zorg waarmee het personeel van van den Dungen met haar klanten omgaat. Een beter service is volgends ons bijna niet mogelijk, we blijven daar zeker klant.
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn al jaren zeer positief
Het is een bedrijf waar je je thuis voelt door de prettige manier van communiceren Goede voorlichting .Geen poespas.. Een bedrijf waar men ook geinteresseerd is in jouw prive beslommeringen. Kortom, een bedrijf waar ik nog lang klant hoop te blijven.