Uitsluitend goede ervaringen.
prettig, klantvriendelijk
Zeer positief. Vriendelijke ontvangen, koffie, en een leen auto!
uitstekend
goed,vriendelijk,duidelijk.juist advies op maat klant
Service etc. alles meer dan goed, behalve onderdelen (origineel) zijn prijzen hoger als (origineel) bij andere firma\'s. 1 onderdeel (origineel) kost incl. btw gemiddeld 70-80 Euro, exclusief bij Chr. UDO 181,49 Euro (219,60 incl.). Mijn fout was op de dag van reparatie (1e dag) om prijs op te vragen. Maar desondanks ben ik tevreden behalve waarom er zoveel verschil in onderdeel zijn? 140 EURO !!!!!
Goed.
Zeer prettig ontvangen,er wordt meegedacht om de kosten zo gelijkmatig te verdelen over de beurten.
Mijn ervaringen zijn erg goed, prijsopgaven voor onderhoudsbeurten kloppen altijd, meestal valt het zelfs iets goedkoper uit.
Apk en onderhoud, altijd prima en goede service
personeel vriendelijk/behulpzaam/uitleg/vriendelijke binnenkomst.
Zeer goed!
Ik word altijd zeer correct benaderd en behandeld.
Snel kundig en accuraat