Gewoon goed. Ik heb nog de volgende vraag: Het geluid van de paarkeersensoren vindt ik te zacht, is dat harder af te stellen. M.v.g.
Klantgericht, vriendelijk personeel.
Niets mis mee, altijd correct en vriendelijk. Ook mogelijk gemaakte foutjes worden correct behandeld.
Zeer prettig!
Alles is prima geregeld, er waren bijkomende kosten, zijn keurig uitgelegd door de monteur die met de auto bezig was. Heeft uit zichzelf de winterbanden verwisseld (achter naar voor) Zeer tevreden, vr. groet, Henk Fischer
Dit bedrijf heeft de naam service zeer hoog in het vaandel staan, dit waardeer ik dan ook enorm.
Wij zijn in zoverre tevreden alleen als een auto klaar is om op gehaald te worden dat ze dan wel bellen. En niet dat wij zelf tegen half 5 denken laten we er maar heen rijden want de auto zal nu wel een keer klaar zijn. En omdat wij uit Markelo komen dat je een leen auto kunt krijgen zonder dat je daar voor moet betalen, had geluk dat ik alleen heen en terug naar huis ben gegaan. Anders had ik misschien wel moeten betalen. We kunnen in het vervolg ook denken ik ga naar een garage in markelo, wat we liever niet willen.
Eenmaal over de drempel, dan altijd thuis
Fiatdealer, Chris Udo is een garagebedrijf waar je op een prettige manier wordt geholpen, Men haalt en brengt me als de reparatie langer duurt. Je wordt goed op hoogte gebracht wat men doet, hoe lang het duurt en vooral wat de kosten worden. Dit laatste vind ik erg prettig. Goede garage. Ik geef nooit een 10 als cijfer omdat er dan geen ruimte is voor verbetering.
Bijna 25 jaar klant. Dat zegt toch genoeg?
Wij hebben het contact als bijzonder prettig ervaren, al snel vertrouwd.