Je wordt prettig geholpen
Zeer vriendelijke en goede service.
Altijd netjes, betrouwbaar en kundig!
Prima Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend.
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Altijd attent met verjaardags kaart en felicitaties. Prima garage!
Prima.
Mooi bedrijf zoals het hoort..!
zeer goed
Mijn familie komt hier al jaren. vriendelijk personeel. Je wordt ook meteen herkent.
Uitstekend.
prima, zeer tevreden
De firma Udo komt altijd de afspraken na en verleend prima services.
Sinds een aantal jaren breng ik mijn auto naar dit bedrijf en ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de dienst die geleverd wordt - vanaf de afspraak t/m het weer ophalen van de auto en uiteraard over de reparatie of onderhoud zelf. Niet alle vragen kun je als leek goed beoordelen maar ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf. Mankementen worden naar volle tevredenheid gerepareerd en de prijs/kwaliteit komt denk ik overeen met de normen die hiervoor gehanteerd worden. En wat belangrijk is, je wordt er vriendelijk te woord gestaan. Kortom een uitstekende dealer waar ik alle vertrouwen in heb.