Ik ben zeer tevreden, afspraak is afspraak, bij extra kosten wordt je gebeld, prijsopgave vooraf is 99% accuraat, 21% korting wegens deelname winterinspectie.
Ik heb mijn auto bij Udo gekocht. Enkele kleine en grote beurten laten doen.
Eerste bezoek
zeer netjes en tevreden maar ook lekker gewoon en daar houden we van.
Servicegericht, betrouwbaar op klantrelatie gerichte dealer
Vriendelijk,eerlijk en goede service.
Heel goed. Aardige verkopers en goed geholpen!
na aanleiding van de laaste reparaties ben ik zeeeer on tevreden er was een afspraak gemaakt om voorwiellager te vervangen mar tijdens de reparatie heeft 1 vande monteaurs wat kopot gemaakt (niet met opzet) en de garage wilde mij laten opdraaien voor alle kosten na gesprek hebben ze mij bepaalde korting gegeven maar nog steeds de vervangende onderdelen en arbijdsloon betaald van het kapotte onderdeel (draagarm vervangen)
I.v.m een storing aan de Fiat Ducato zijn we in contact gekomen met dit bedrijf. Zijn zeer gastvrij ontvangen en na een snelle diagnose en een afspraak gemaakt over de reparatie konden we weer snel onze weg vervolgen. Na de bestel periode is het vervangende onderdeel naar tevredenheid geplaatst. Het is jammer dat deze garage ver van ons huisadres is, want anders zou dit mijn dealer worden.
op 8 januari auto opgehaald,vanaf het begin lawaaai bij de schokbrekers bij hobbels/oneffenheden in de weg. teruggeweest en de oorzaak is behandeld met een spuitbus(olie??) probleem niet verholpen vanmorgen auto teruggebracht naar de dealer voor nadere inspectie afwachten dus ,geen eindoordeel over dealer op dit moment