prima service klantvriendelijk
Zeer positief.
Bijzonder prettig en goed toegankelijk bedrijf. Afspraken worden goed en netjes op tijd nagekomen.
uitstekend
Vriendelijk, persoonlijk en deskundig. De heer Udo heeft alle tijd genomen mij te woord te staan (in eerste instantie telefonisch) en later ook waargemaakt binnen zijn bedrijf. Hij heeft een faire inruilprijs gegeven voor mijn toenmalige auto en een mooie deal voor de aankoop van mijn nieuwe auto.
Keurige ontvangst. Je bent er echt klant. Aandacht en leuk kleinschalig.
Camper voor onderhoud waaruit bleek dat de drukgroep vervangen moest worden.(garantie) Alles bij elkaar genomen als waardering zeer goed.
heel prettig persoonlijk contact en super service!
goede betrouwbare dealer
Goede ervaring, wordt snel geholpen
Deskundige hulp bij de aanschaf van een 2e hands auto. Geen gladde verkoper gelukkig ;-). Ook de service die meteen daarna is geboden (een radio eruit halen) is voor mij een reden om zeker terug te komen voor onderhoud en wellicht in de toekomst een andere auto.
Prima zaak, vriendelijk en servicegericht