Meer dan goed!!!
uitstekend
prima goed bedrijf
Gewoon prima, als sinds 1982 rij ik fiat bij Chr Udo en nog nooit klachten etc gehad, altijd goed geholpen, zegt volgens mij genoeg !!
We kennen elkaar nog onvoldoende, maar tot nu toe ben ik zeer content.
Mijn ervaringen zijn prima, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Eerlijk autobedrijf, lekker gewoon en betrokken.
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Men is vriendelijk en correct.
positief, plezierige sfeer, klantvriendelijk. opgeruimd en net bedrijf.
Bijzonder vriendelijke mensen en met een grote servicegerichtheid. Helemaal top.
Uitstekend.
Goed, betrouwbaar en snelle service!
Zeer netjes geholpen met een tweedehands Bravo.
Ben als nieuwe klant bij dit bedrijf tevreden over hoe alles is verlopen en over ben gegaan tot de aanschaf van een nieuwe FIAT PANDA. alleen een grote tegenvaller, had verwacht dat de achterbank dubbel omgeklapt kon worden zodat er een vlakke laadvloer ontstond, maar helaas ik zal het ermee moeten doen.