Snelle afspraak mogelijk. goed advies.
Ik ben over het algemeen zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, kosten worden goed van tevoren ingeschat.
Hele goede service en vriendelijke mensen
Goed/prima
Bijzonder vriendelijk en hulpvaardig!
Het probleem is goed verholpen. Uitleg gekregen. Fijne mensen.
Prima. Minpuntje: monteur gaat zonder een beschermhoes in mijn auto zitten.
Ik kwam bij deze garage met de klacht van een regelmatig stilstaande stillo multiwagon met op het dashbord veel spookklachten geheel onbegrijpelijk. De auto werd uigelezen en er werden verschillende contactpunten nagekeken. Er bleken wel twee storingen in te zitten, maar daardoor zou de auto wel kunnen rijden. Een sensor -toevallig aanwezig- werd vervangen als mogelijke oorzaak. Daarna reed de auto weer twee dagen waarna de storing terug kwam.Uiteindelik heb ik er de ANWB Wegenwacht bijgehaald en de monteur vroeg meteen naar de ouderdom van de accu. Die is meer dan 8 jaar oud. Hij stelde voor die maar eerst te vervangen. Veel computer storingen ontstaan door een instabiele accu. De computer zelf gaat zeer zelden stuk. Ik heb de raad opgevolgd en het gevolg is dat met de nieuwe accu, de fouten verdwenen zijn en de auto niet meer uitvalt. Hij loopt als een tierelier. Het is jammer dat dit bij de garage niet gezien werd. Een aandacht punt voor de toekomst? Dit is immers een van de eenvoudigst te verhelpen storingen. Maar eerlijk is eerlijk ook drie andere garages waar ik advies vroeg hebben dit gemist.
zeer goede ervaringen met autobedrijf Chr. Udo, Top !!!
Ik ben enorm tevreden, bij u wordt net dat extra stapje gezet om mij als klant tevreden stelt
Alweer een aantal jaren dat ik mijn auto bij u breng voor onderhoud en reparatie en altijd naar volle tevredenheid geholpen. Dat is mijn ervaring met uw garage. In steekwoorden: vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. M.a.w. een TOP- garage! Hieronder staan een aantal vragen die ik, voor zover van toepassing, met een 10 kan beantwoorden/scoren.