Persoonlijk vriendelijk klant gericht deskundig geen poeha gewoon menselijk
Kleine beurt en APK verzorgd na volle tevredenheid
goed en vakkundig geholpen
Prima ervaringen, niets te klagen! Vriendelijk en nette personeel. Dhr. E. Udo altijd zeer prettig in de omgang en behulpzaam.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen rijdt graag de plaatselijke dealer voorbij om hier heen te gaan.
Ervaringen tot nu toe gelimiteerd tot aflevering en oplossing garantie probleem bijnaflevering.
Altijd weer een genot om bij dit bedrijf binnen te stappen. Wilde graag nieuwe wisserbladen. En kon er gewoon op wachten. Niets afspraak, direct goed geholpen. Zoals met alles. Er wordt altijd super met je mee gedacht!
Snelle service. Tot op heden probleem met motor correct opgelost. Echter de problemen met de bluetooth niet. Deze functioneert nog niet naar behoren.
Ik vind het een erg prettige garage. Mijn auto heb ik helaas niet bij Udo gekocht, maar voor onderhoud ga ik wel naar Udo en dit bevalt me echt super goed!
Meedenkend en ze weten gelijk wie ze aan de telefoon hebben als je belt. Reden om het liefst als volgende auto weer een Fiat wil, omdat ik anders naar een andere garage \'moet\'.
Ik heb louter goede ervaringen met leiding en personeel.