vriendelijk ontvangst en prettige behandeling
Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Kon snel geholpen worden en de reparatie is kundig en voordelig uitgevoerd
We zijn goed geholpen en ze hebben ons goed geadviseerd bij de aankoop van de auto. Ze doen niet moeilijk over de inruil, denken goed mee met de wensen van de klant. Een fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers. We komen hier zeker terug!
Prima we hebben na het maken van een afspraak voor een beurt, de showroom bezocht en na een goed bod op onze auto besloten om van de beurt af te zien en de auto in te ruilen. Wij zijn tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel. Wij vinden alleen dat er teveel klant tevredenheidsonderzoeken worden gedaan, vaak eerst van UDO zelf en dan ook nog eens van FIAT Nederland.
Vertrouwd vriendelijk
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed.Het personeel dat mij ontvangen heeft,is vanaf de bali tot en met het afhandelen van de aankoop,in dit geval een Fiat Panda 04 -TSF - 6 heel klant vriendelijk en attent.
zeer prettig , en aan tebevelen aan andere mensen .
een geweldig bedrijf klasse