Gastvrij en vriendelijk geen opdringende mensen!!
goed, vakkundig en duidelijk in de afspraak
Een heel fijn autobedrijf, die met de klant meedenkt! Open, transparant, en alles goed uitgelegd wat ze allemaal gedaan hebben. Prijs/kwaliteit is ook helemaal super, absoluut niet het idee hebbende dat je teveel zou betalen!
uitstekend
zeer bereidwillig en uitermate vriendelijk
Uitstekend, altijd weer.
Goed en prettig geholpen!
Zeer goed ontvangen stonden gelijk klaar nog bedankt
top!zeer tevreden.
meer dan goed!!!
Mijn ervaring is zeer goed over de service , en personeel
Klantvriendelijk behulpzaam
Prima, alles was uitstekend, vanaf de ontvangst tot dat de auto gereed was.
mijn ervaringen zijn altijd positief. de benadering is vriendelijk en duidelijk.
Zoals altijd, ben ik zeer tevreden over de service van deze garage.
Erg vriendelijk en goede service
Uitstekend bedrijf, klantvriendelijk en komt afspraken goed na.
Altijd vriendelijk, monteurs zijn vakbekwaam. En lekkere koffie.
Ik was op zoek naar nieuwe goede 2 de hands auto. Werd gelijk heel vriendelijk ontvangen en kreeg rustig de tijd om te kijken . Hebben me ook geholpen met een lening aan vragen, Ging allemaal heel makkelijk en snel/
Nog geen ervaringen met de dealer m.b.t. onderhoud. Auto vorige week opgehaald.
Sinds kort contact met dit bedrijf, aankoop nieuwe auto maar tot nu toe prima ervaringen.