Professioneel, maar wel persoonlijk

Zeer prettig geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen. Duidelijke communicatie. Mooi bedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Erg goed geholpen door Gijs.

Gijs als aanspreek punt bij de aankoop hielp perfect. Heel snel een offerte op mail. Na proefrit knoop doorgehakt. Volgens opgave zou de levertijd 2 a 3weken zijn achteraf bleek het 1 week te zijn.

Fantastisch

Klantvriendelijk en betrouwbaar

• Reden bezoek Aanschaf auto

Fijne mensen om zaken mee te doen

Goed gevoel

• Reden bezoek Aanschaf auto

Goede verkoper goede zaken mee gedaan

Was zeer prettig.

We hebben veel uitleg gekregen over de auto wat zeer prettig was.

Prima en duidelijk

Fijn contact en duidelijke gesprekken

• Reden bezoek Aanschaf auto

In een woord een absolute aanrader

Hier voel je je snel thuis en op je gemak door de vriendelijke ontvangst. Daarnaast is het personeel behulpzaam en kundig en de verkoper betrouwbaar, flexibel en meedenkend. Hier zou ik zeker nog een keer terugkomen voor een volgende auto.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Prima auto en service staat voorop

Zeer positief

Op professioneel niveau geholpen. Duidelijke afspraken. Zeker aan te bevelen. Bedrijf met een positieve uitstraling.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Op een paar kleine dingen na , erg goese service

Op een paar kleine dingen na , erg goed .

Het was F-e-n-o-m-e-n-a-a-l tink

We kwamen binnen eigenlijk voor reparatie van de oude auto maar had week ervoor al keer koffie gedronken aan de grote gastvrije tafel bij aaltink in de showroom en zag daar een mooie auto als opvolger voor mijn oude auto weer wat jonger En dan ben je eigenlijk al verkocht en zo geschiede het we zijn er prima geholpen door Guido & Gijs. PS. Was al klant altijd bij bosch car service Ook altijd tevreden over (vakmanschap) Mooi dat die twee bedrijven nu samen op 1 lokatie Dus al met al TOP.

• Reden bezoek Reparatie

Geweldige mensen en een geweldig bedrijf!

Het was makkelijk om een afspraak te maken. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en de redenen hier achter. Ik voelde mij begrepen tijdens dit contact. Hartelijkheid en super lekkere koffie ook nog eens! De verkoper en het team heeft enorm zijn best voor mij gedaan! Ze doen hun naam eer aan: "Mensenwerk in Autoland"!

• Reden bezoek Aanschaf brommobiel

Wij hebben een auto gekocht bij auto Aalting en we zijn heel tevreden over de manier hoe Gijs ons heeft geholpen. Rustig, de klant de ruimte geven om zich te bedenken, no nonsens, geen geneuzel, helder over de onderhandeling. Al met al een zeer goede ervaring

Perfect!

De overdracht was perfect. Fijne auto, goed schoongemaakt. Meneer Ewald was een prettige verkoper.

Goed en kundig geholpen.

Ik ben goed en kundig geholpen door diderick.. perfect.

Fijne service

Goed en duidelijk geholpen. Zoals een garage hoort te zijn.

Uitstekend!!

Hun moto is geen loze kreet. Echt een heel klantvriendelijk,eindelijk bedrijf. Wij hadden het genoegen te maken te hebben met de eigenaar. Heel aardig, heel menselijk, transparant. Geeft echt heel veel vertrouwen vanaf de eerste handdruk.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Correcte behandeling en afwikkeling aankoop auto!

We zijn ontzettend fijn geholpen bij aankoop van onze auto, heerlijk laagdrempelig zonder poespas! Zeker een aanrader om langs te gaan als je op zoek bent naar een andere auto!

Klantgericht

Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg en goede auto! Meer klantgericht kan haast niet. De moeite waard om 200+ kilometers te rijden.

Geweldig bedrijf

Netjes contact gehad goed geholpen na aankoop zover alles tiptop verzorgd en in orde

• Reden bezoek Aanschaf auto

Perfecte service en goed advies.

Prima en snel geholpen.

• Reden bezoek APK / Onderhoud

Prettige no-nonsense garage!

Vanaf het eerste bezoek fijn contact met Diderick. Niet opdringerig of verkooppraatje. Heel blij met onze Jeep!

Uitmuntend

Top service!