Voor mij de eerste keer een service beurt gehad tot nu toe zeer tevreden personeel ook erg vriendelijk

• Reden bezoek APK / Onderhoud

Zeer klantgericht, goede ervaring!

Zeer netjes behandeld.

Mijn ervaring is positief met de firma Aaltink.

Goede ervaring

Gemoedelijk & behulpzaam

• Reden bezoek Andere reden

Prima geholpen

Afpraken niet nagekomen

Recentelijk hier een jonge occasion gekocht, met inruil en incl. de afleverpakket t.w.v. 795 euro. Er waaren ook 2 kleine technische aandachtspunten, dat zal gemaakt worden. Alles stond zwart op wit vastgesteld op de koopovereenkomst. De levertijd 3 weken. Bij de levering bleek dat aan de aandachtspunten niets gedaan was, op mijn aandringen ging de auto nog snel de werkplaats in om dit te verhelpen. Interieur van de auto zat nog steeds vol met spinnenwebben, vetvlekken op de bekleding, zand en kruimels in de kieren.... De verkoper gaf de schuld hiervan aan de werkplaats en de poetsbedrijf en ging zelf nog snel met een kruimeldief de spinnenwebben weghalen. Wat een amateuristisch vertoning. Ik heb mijn ongenoegen uitgesproken en aangegeven dat ik mij opgelicht voelt, dat ze de gemaakte afspraken niet nagekomen zijn. Wij wonen ver weg, anders had ik de auto daar nog laten staan. 795 euro betaald voor een afleverpakket incl. " professioneel reinigen en poetsen" om vervolgens dit zelf te moeten doen. Waarom 3 weken lang de levertijd? Om een illusie te geven dat er iets aan de auto gedaan wordt? Verder is de auto prima, ik ben er blij mee, hopelijk blijft het zo. De aflevering daarintegen vind ik een grote blamage. Ze krijgen van mij 1 ster voor de lekkere cappuccino.

Alles goed gedaan

Ik kon alles zien en dat vind ik interessant.

Geweldig!

Er wordt heel goed meegedacht met de klant. Fijne zaak, goede communicatie en prima service. Je geeft aan wat de wensen zijn en de medewerkers van Auto Aaltink zoeken er een passende auto bij.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Goede service en duidelijke communicatie! Snelle reactie op de mail.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Fijne mensen met een goede service. Al mijn vragen zijn netjes beantwoord en het kopen van een auto ging vlot.

Prettige en laagdrempelig

Heel fijn geholpen!!

Prima overdracht!

Prettige begeleiding bij verkoop en koop van auto! Heldere en duidelijke toelichting waar nodig.

Top garage

We zijn hier op een vrijdag zonder afspraak binnen komen lopen en werden direct netjes te woord gestaan. Wat we vooral als erg verfrissend hebben ervaren is de aanpak tijdens het gesprek. Waar we bij andere garages al snel te horen kregen (ja, we hadden een oude auto om in te ruilen) 'dat de huidige auto op een veilingsite terecht komt', pakten ze het hier heel anders aan. Direct een nette inruilprijs aanbieden en de nieuwe auto voor een mooi bedrag (vergeleken met de concurrentie) kunnen kopen. Vriendelijk, houden zich goed aan de afspraken en zijn erg beleefd.

goede communicatie

Wederom een geweldige ervaring

Bij Auto Aaltink een nieuwe auto aangeschaft. Een heel scherp aanbod van Ewald ontvangen. We wilden nog extra parkeersensoren en die werden in no-time geregeld voor een hele scherpe prijs. Heel content over de klantgerichte benadering van Ewald en zijn personeel. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. En, ook belangrijk, de koffie is ook uitstekend!

• Reden bezoek Aanschaf auto

Goede service en prettige gesprekken

Het was even rijden maar zeker de moeite waard. Mooie zaak met veel auto’s. Prettig geholpen en een mooie auto mee naar huis genomen.

Klant vriendelijk

Goede sevice, klant vriendelijk, en goede verkoper die weet waar hij overpraat, en bij het ophalen van de auto goede uitleg.

Een uitstekende keuze

Uiterst prettige ervaring gehad met dit autobedrijf. Omdat wij specifiek op zoek waren naar een jonge Suzuki Vitara automaat, bleek bij het online zoeken dat de automaat versies dun gezaaid waren. Elke keer de regiostraal uitbreidend kwamen wij vanuit Hengelo uit bij dit autobedrijf in Nijverdal. Na telefonisch contact òf de auto nog beschikbaar was, er naar toe gereden. We werden erg hartelijk ontvangen; net of je er al lang klant was, voelde het. Van Bram, onze verkoper kregen we op een leuke informele manier info over het bedrijf, en natuurlijk de Vitara. Toen wij voor hem serieus bleken konden we een uitgebreide proefrit maken; en de auto bleek te voldoen aan onze verwachtingen. Overlegd dat we er graag een trekhaak onder wilden, liet hij ons online de mogelijkheden zien voor de Vitara. Inruil bepaald voor onze oude, èn tot aankoop besloten! Na een kleine wachttijd, omdat de trekhaak nog gemonteerd moest, hebben we na een telefoontje van Bram de auto opgehaald. Omdat we een afneembare trekhaak kregen, demonstreerde hij hoe de haak erop/eraf moest en bleek er tot onze verrassing al een witte kentekenplaat achterin te liggen! (over meedenken gesproken) We kijken er op dit moment nog steeds erg positief op terug. Als je een kleinere informele maar ook persoonlijke dealer wilt, is dit een autobedrijf een aanrader!

Geweldig!!

Vanaf het begin met een mailtje en de ontvangst op een zondag. Ewald heeft een hart voor klanten waar menig verkoper een voorbeeld aan zou moeten nemen.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Ik heb het als zeer fijn ervaren

Je wordt daar keurig geholpen door zeer vriendelijke mensen

• Reden bezoek Aanschaf brommobiel

Uitstekende ervaring bij Auto Aaltink

schrijf een korte positieve review over auto Aaltink. je hebt een Mitsubishi Eclipse Cross gekocht. goede auto, onderhoud goed uitgevoerd, fijne aanloop Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Auto Aaltink. De aankoop van mijn Mitsubishi Eclipse Cross verliep soepel en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De auto zelf rijdt fantastisch en het onderhoud is tot nu toe goed uitgevoerd. De aanloopperiode was fijn en zonder problemen. Auto Aaltink biedt een persoonlijke en professionele service, wat ik zeer waardeer. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare garage!

• Reden bezoek Aanschaf auto

Mooie auto’s en aardige mensen

Bram doet goed zijn best om de klant te overtuigen . Heeft heldere argumenten en stelt zich flexibel op.

• Reden bezoek Aanschaf auto

uitstekend, deskundig en gezellig verkoopteam

Verkoper Diderick heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze Ford Kuga, Ook meegedacht met mogelijkheden tot verbetering van de auto. Waar het garage personeel veel plezier aan heeft gehad.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Niet opdringerig goede afspraken Vriendelijk personeel. Bij Aflevering auto niet goed schoon vooral onder de motorkap veel zand en bladeren. Staan steeds welwillend om vragen te beantwoorden.

Marie Curiestraat 6

7442 DP Nijverdal