Reactie van het bedrijf
Geachte mevrouw van Gorkum,
Jammer om te lezen dat de aflevering niet conform uw verwachting was.
Ons doel is altijd om klanten tevreden te stellen en dat lukt ons gelukkig heel vaak. Bij u helaas anders. Al onze auto's worden door een extern poetsbedrijf gereinigd en gepoest. Mocht hier iets niet goed in zijn, dan kunnen wij daar natuurlijk reclameren. Echter een spinnetje welke een webje heeft gemaakt, kan in een nacht gebeurd zijn. Volgens mijn collega viel deze niet gelijk in het oog, vandaar onopgemerkt. Maar als je gaat zoeken dan kun je vinden.
De punten die u aangeeft zijn wel degelijk tijdens het aflever klaar maken meegenomen. Wij hadden echter de verwachting dat u het roet op het uitlaadsierstuk verwijderd had willen hebben. U wou echter de auto op de brug en inspecteerde de uitlaat van voor naar achteren onder de bodemplaat of hier vlekken op zaten. Een bijzondere ervaring.
Om u toch nog enigszins tevreden te stellen en begrijpende dat u over ver komt heeft mijn collega door door u aangetroffen kruimels en spinnenweb weggehaald, wat uiteindelijk door u niet gewaardeerd. Hij was geen professional.
De 3 weken levertijd zitten hem in de bezetting van de werkplaats zeker rondom diverse feestdagen (koningsdag / 5 mei). Want naast het poetsen en reinigen is de auto ook conform fabrieksvoorschrift onderhouden en compleet nagekeken. Daarnaast krijgt u voor het afleverpakket nog een aantal zaken zoals 12 maanden volledige garantie, 12 maanden pech onderwegservice door heel Europa, een halve tanks brandstof en zetten we de auto op uw naam.
Tot slot... en dat is nog wel het meest bijzonder. Was u de door de vorige eigenaar ingelakte kras op de motorkap niet opgevallen tijdens de koop van de auto. Ik vond echter dat dit niet acceptabel was voor een auto in deze prijsklasse (€ 20.880,-) dus het dit in deze 3 weken ook nog laten spuiten (kosten € 400) zodat de auto er tip top bij stond.
Het is dan ook jammer dat uw focus en zoektocht naar wat er eventueel niet goed was in uw ogen doen besluiten ons bedrijf en onze medewerkers zo neer te sabelen. Echter na de aflevering hadden wij deze verwachting al wel. Ach ja, zo schatten wij ook sommige personen in.
Gelukkig heeft u de cappuccino gesmaakt.
Met vriendelijke groet,
Ewald Aaltink
Auto Aaltink - Mensenwerk in Autoland.