Duidelijk klantvriendelijk service

Je wordt altijd keurig en beleefd behandeld. Prima service. Leenauto beschikbaar of fiets. Koffie staat klaar.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wederom een positieve ervaring met het bezoek en afhandeling.

APK en onderhoud keurig afgehandeld. Auto weer gewassen teruggekregen en ook de vervangende auto was prima. Vriendelijke en kundige receptie.

Duidelijk en goed geholpen

Toen ik met mijn auto voor een onderhoudsbeurt ben geweest, ben ik goed en duidelijk geholpen. Ik had een steenmarter onder de motorkap gehad en daarom is er een steenmarterverjager geplaatst. Wat ik ook fijn vind is dat ik van tevoren gebeld wordt wat er is gevonden aan mijn auto en wat er aan gedaan kan worden en wat het ongeveer gaat kosten.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

lang wachten. vriendelijke mensen in de werkplaats

Lang wachten, terugbelafspraken worden niet nagekomen. Drukte krijgt steeds de schuld. Ik heb een nieuwe auto gekocht en eenmaal over de drempel is het te druk voor fatsoenlijke hulp. Moet steeds zelf achter alles aan. Ben dat zeer ontevreden over. Excuus is steeds dat het zo druk is. Dat de persoon invalt en er dus ook niets aan kan doen. Dat heb ik wel een beetje gehad nu. Ook wordt er aangegeven dat er op bepaalde dagen geen monteur is die verstand heeft van de storingsmelding en aanvullende vragen. Eenmaal op de afspraak dik tevreden over het contact in de/met de werkplaats. Wel balen dat ik voor 2 dingen ook 2x de auto een dag kwijt ben, dat dit (door de drukte) niet gecombineerd kan worden. Combinatie op 20 juni al aangevraagd, in juli uiteindelijk toch de storing maar apart laten verhelpen en in augustus de 2de afspraak voor het andere euvel. Ik ben er niet tevreden over.

Deskundig en prettige duidelijke hulp.

Zie boven

Ik word altijd snel en goed geholpen, er worden geen onnodige reparaties geopperd, extra kosten worden eerst met mij besproken.

Ze worden al iets goedkoper.

Ze doen goed hun werk.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Snelle en vlotte service en vriendelijk personeel

zie boven

Noflik en fertroud

Ûnnedich nei boppesteande opmerking

• Reden bezoek: Andere reden

Vriendelijke personeel. Je krijgt altijd van te voren te horen wat de kosten ongeveer zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Altijd super!

Elke keer weer: goede service. Ik kan dat van Heerenveen niet zeggen maar van Drachten wel

Ook vandaag weer u!itstekende service

Service zoals gewend. niet voor niets al 26 jaar klant ...

Goeie communicatie

Erg fijn dat er telefonisch gecommuniceerd wordt over wat er gedaan moet worden aan de auto. Daarbij direct een prijs indicatie. Goeie service!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

keurig ontvangen en de koffie en krant liggen klaar

Mijn ervaring is goed

Vriendelijk behulpzaam correct auto netjes afgeleverd

Goede vakkundige service, en plezierig contact

Goede vakkundige service, en plezierig contact

Een garage die woord houd!

Wij hebben hier een VW Golf gekocht. Na eerst telefonisch Co tact te hebben gehad met Marnix een afspraak gemaakt. Na de proefrit een keurige inruilprijs gekregen en alles was zoals afgesproken toen wij de auto op kwamen halen. Vandaag werd ik 13 dagen na aflevering nog even gebeld hoe het was met de auto, waar vind he dit nog? Ik kan niet anders zeggen dat top voor verkoper! Een dikke 10 alles bij elkaar!

Ik kom en ga als een zeer tevreden klant.

men houdt zich aan de afspraken en levert uitstekend werk.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Heldere taal, goede uitleg, vriendelijke mensen aan de balie. Auto keurig netjes weer terug ontvangen, zelfs gewassen, mooie service. Leenauto mee, helemaal top!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

correcte en klantvriendelijke behandeling.

Alle onderdelen die van belang zijn, worden bij de APK keuring goed nagekeken. Indien er gebreken zijn, worden die opgelost dmv herstellen of vervanging.Bij grote reparatie,s wordt er contact met ons opgenomen om informatie te geven wat er aan mankeert en de eventuele kosten die hier aan verbonden zijn., .Bij goedkeuring van onze kant wordt het euvel verholpen.Wanneer de auto klaar is wordt er dan ook met een voldaan gevoel naar huis gereden. De rekening wordt betaald. Mocht er toch nog iets niet in orde zijn dan is de service altijd prima geweest bij ons.Wij zijn een tevreden klant.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Erg goed

Onderdelen aangekocht, goed geïnformeerd prijs en levertijd.. Alles mooi op tijd geleverd.

Ben prima geholpen, kan weer 10.000 km. verder!

Ben prima geholpen, kan weer 10.000 km. verder!

Dik tevreden.

Vriendelijke ontvangst en na onderzoek met gevoel voor auto en klant een offerte waarna de reparatie vlot en deskundig is afgehandeld Hartelijk dank

zeer vriendelijk en behulpzaam

te vreden

zeer behulpzaam en direct juiste inschatting probleem

Onderweg op vakantie naar Lauwersoog brandde er een signaallampje op het dashboard dat zei dat we direct hulp moesten zoeken bij een garage. Drachten was het dichtste bij, dus wij kwamen via google bij Fiat garage Jelle Talsma in Drachten terecht. Het was al eind van de middag, maar geen enkel probleem. In de werkplaats werd direct gekeken, goede uitleg over het probleem en de oplossing was een nieuwe multisnaar. Deze moest echter opgehaald worden. Wij mochten wachten met koffie in de ontvangsthal en binnen een uur was de klus geklaard. Wij waren ontzetten blij met deze hulp, want nu konden we verder naar Lauwersoog. Wat een service, wat een gastvrijheid en vriendelijkheid van de garage medewerkers. Echt fantastisch! Thuisgekomen konden wij de rekening helemaal niet meer vinden (wel meegekregen natuurlijk!), deze wordt nu nogmaals per mail opgestuurd. Ook dit is weer een prima service.

Businesspark Friesland West 53 A

8447 SL Heerenveen