Zeer tevreden over bezoek en onderhoudsbeurt.

zie hierboven

vriendelijk,behulpzaam

prima!

Alles goed geregeld

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Receptionist verricht uitstekend werk en geeft uitstekende info.

Receptionist verricht uitstekend werk en geeft alle benodigde informatie.

Supergoed geholpen door onze Jelle Talsma Drachten BV, onze vaste garage.

Ik was al op weg naar Jelle Talsma, komend vanuit Leeuwarden, omdat ik de accu niet meer vertrouwde...toen toch helaas de accu van de Alfa het te vroeg begaf en ik ineens stilstond op de rijbaan van een drukke weg in Drachten (de auto kon niet verplaatst worden, omdat het een automaat betreft). Gelukkig zijn medewerkers van Jelle Talsma (de vaste garage van onze auto) na een telefoontje meteen gekomen met een nieuwe accu. Gelukkig was het nog net voor sluitingstijd van de werkplaats. De auto is daarna meteen ook naar de garage toegegaan voor een grondige check, want je wilt toch zeker weten dat alles verder ok is en er stond al een vervangende auto klaar. Wat een fantastische service! Dus onze hartelijke dank voor de snelle hulp, heel blij mee...want dan voelt een mens zich toch behoorlijk machteloos, zo staand midden op de weg, met een auto die je dan niet even aan de kant kunt schuiven. Dan is zulke snelle hulp echt zo fijn!

Mijn auto had meer kosten dan verwacht Ik werd netjes opgebeld. Heb een leenauto meegekregen en toen ik mijn Alfa kwam ophalen stond hij er blinkend schoon bij!! Fantastisch geholpen

Altijd er tevreden. Maar ik ging op zaterdag 26 februari om 09.00 mijn auto ophalen,en er was niemand. Pas om 09.45 kwam er een medewerker aan rijden om het pand te openen, die deed net of de openingstijden niet klopten. Raar verhaal

Fantastisch

Nvt

Alles volgens plan en overleg uitgevoerd

Correct afgehandeld

Voor het aanbrengen van nieuwe ruitenwissers en het afstellen van de dimlichten werd ik van te voren gebeld. De APK keuring en een kleine beurt werden conform afspraak afgehandeld

Top bedrijf

Goede informatie, goed werk afgeleverd, goed overleg! Zoals altijd!

Ok!

deskundig personeel

deskundig en vriendelijk personeel

Goede garage. Siep Tjoelker is heel klantvriendelijk

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijke en ontspannen sfeer met duidelijkheid over nota zowel vooraf als achteraf met vakmanschap meesterschap in top.

Vakbekwame monteurs

Houden je op de hoogte van reparatie, en te verwachte kosten.

Goede service.

Het contact met de voorman is prima. Geeft duidelijke informatie en komt afspraken altijd na. Gratis gebruik van een leenauto is helemaal top. Onderhoud is naar tevredenheid uitgevoerd, geen onvoorziene kosten.

Snel en go

Snel en goed.

Uitstekende service!

Hier werken hele kundige mensen die prima service verlenen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Fijne service, goede communicatie. Denken met je mee zowel qua onderzoek/probleem als qua kosten.

Langs geweest met mijn Fiat Punto HGT voor een lastig te vinden kwaaltje. Uiteindelijk is er zelfs nog een andere probleempje gevonden en tezamen zijn ze gelijk verholpen. Gedurende het gehele proces fijne en duidelijke communicatie gehad.

Super service en vriendelijke personeelsleden

prima service

bij deze garage denken ze goed mee over de beste oplossing van problemen met de auto. goeie sfeer ook

Alles is prima verlopen

Alles is prima gegaan

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Super goede service.....Geen gezeur.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel