Laden reviews...
93 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent een vriendelijke en betrokken service-ervaring, met duidelijke communicatie en betrouwbare resultaten. Vele reviews prijzen het meedenken, vakmanschap en snelle oplossingen. De feedback onderstreept vertrouwen, transparantie en dat afspraken nagekomen worden. Kortom, de algehele indruk is dat de garage betrouwbaar en klantgericht opereert.
Goede service, en veel vakkennis op het gebied van Italiaanse auto’s.
24 August 2026
Yoni
Grootegast
25 jaar met mijn fiat dlobo's kind aan huis geweest. Gemoedelijke sfeer. Nu helaas geen fiat dealer meer al zijn er van dat merk op dit moment geen modellen die mij aanspreken (compact, hoge instap, benzine/hybride en handgeschakeld).
19 August 2026
Annet
17 August 2026
Ella
Goutum
Onze ervaring met dit bedrijf is geweldig. Zeer behulpzaam en meedenkend Personeel
16 August 2026
Kees
Velp
Altijd goed geholpen, vriendelijk personeel
15 August 2026
Gert Jan
15 August 2026
Harriet
Leeuwarden
vriendelijk personeel. Goede informatie lekkere koffie
marc
hempens
Altijd wordt ik vriendelijk ontvangen. Er word goed geluisterd als ik een probleem meld met de auto en dit wordt ook opgelost. Steeds hele goede service. Afspraken worden nagekomen. Al bij al heb ik veel vertrouwen in het bedrijf en kan me veilig voelen op de weg.
Rita
Amsterdam
Mijn auto voor onderhoud geweest daar en alles goed opgelost wat er aan mankeerde is gemaakt en voor een Abarth vind ik het juiste prijs
Niels
Surhuisterveen
Wij hebben onze auto hier al jaren in onderhoud tot volle tevredenheid. Ook de heren van de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam
13 August 2026
Peter
Leeuwarden
Talsma is een vriendelijke klantgerichte organisatie
10 August 2026
Henk Pasma
Leeuwarden
Duidelijke taal en snel geholpen
1 August 2026
Tjomme
Aldeboarn
Fiat 500e gekocht, netjes afgeleverd, inclusief een jaar gratis pechhulp erbij gekregen, in garantie periode kleine storing direct ter plaatse verholpen! Zelfs lekke band door pechhulp ter plaatse thuis gerepareerd ook nog kostenloos! Ook servicebeurt prima uitgevoerd! Prima garagebedrijf.
31 July 2026
Ronny Wierdsma
FRANEKER
Al jaren bij deze garage en altijd correct geholpen. Vakwerk wat betreft het onderhoud en de juiste voorlichting aan de balie maakt dit bedrijf lovenswaardig.
31 July 2026
Simon
Burgum
Ver van te voren afspraak gemaakt en vaste klant zodat de service 100% is
24 July 2026
Alex
Stiens
elk probleem wordt opgelost, indien nodig een leenauto beschikbaar en vriendelijk personeel !
22 July 2026
Klaas-Piet
Hurdegaryp
Dienstverlenend en meedenkend
22 July 2026
Lianne van der Made
Leeuwarden
Weer tijd voor onderhouds beurt ...
21 July 2026
Enrico
Harlingen
Mijn APK keuring was verlopen ( kan gebeuren). Dit meldde ik aan jullie balie en meteen werd voorgesteld dat ik een fiets kon pakken. Want: of die dag (15 juli) of de volgende dag kon de APK plaatsvinden. En: zonder afspraak! Goed!
21 July 2026
Bernard
Leeuwarden
Prettige communicatie. Denkt mee. Snel geholpen.
18 July 2026
Anna
Leeuwarden, NETH = Netherlands, 53n12, 5e48
Geholpen met duidelijke uitleg
16 July 2026
Hendrik
Leeuwarden
Voor een belangrijke afspraak kreeg ik een serieuze foutmelding. Snel langs Jelle Talsma. Na het uitlezen van het systeem en met 2 liter olie kon ik weer verder en was ik slechts een kwartiertje te laat. Fijn, zo'n garage die meedenkt en je direct helpt!
14 July 2026
Paul Vlootman
Leeuwarden
Alles van begin tot eind goed geregeld
7 July 2026
Bram Vleer
Franeker
Ik heb mijn fiats al jaren in onderhoud bij Jelle Talsma. Ze kennen en herkennen mij, zelfs aan de telefoon. Dat is heel vertrouwd. Ze weten welke auto bij mij hoort en je krijgt het idee dat ze zelfs mijn kentekenplaat uit hun hoofd weten. Altijd behulpzaam ook bij spoed klusjes.
7 July 2026
H.
Leeuwarden
Topservice! Mijn Fiat Panda kon ondanks een drukke planning toch direct worden gerepareerd. Duidelijke diagnose, vakkundige reparatie en een eerlijke prijs. Tijdens de wachttijd kreeg ik een fijne e-bike mee. Er werd echt met mij meegedacht. Dat geeft vertrouwen. Zeker een aanrader!
4 July 2026
Henk