Prettig en snel
ik vroeg deze scheiding aan er werd snel en ervaren mee omgegaan ik kan het iedereen aanbevelen
kan het nu nog niet omschrijven
Het is een snelle en doeltreffende manier van scheiden.
Snelle afhandeling waarbij onze wensen goed zijn meegenomen in het convenant
Alles verliep heel snel.en heel duidelijk. Een aanrader
Contact verliep vlot en veranderingen werden zeer vlot aangepast. Vertraging aan onze kant was geen probleem en werd vriendelijk behandeld. Rekening werd on hold gezet totdat wij er echt klaar voor waren.
Als er vragen waren. Kreeg ik vrij vlug antwoord hierop
We zijngoed geholpen
De begeleiding en afhandeling is zeer professioneel, onze mediator Geraldine Mandas is zeer vriendelijk en geduldig. Top! Zeker een aanrader!
De stappen voor het scheiden werden duidelijk uitgelegd en al snel werden die stappen ook ondernomen. Door het hele proces was er ruimte voor begeleiding en werd er meegedacht.
Vriendelijk geen moeilijke procedures en staan alrijd klaar met een antwoord als belt
Het snelle oppakken is een groot pluspunt. Als aanbeveling zou ik het klantportaal nog eens onder de loep nemen. Het zou 1 fijn als de personen dit los van elkaar zouden in kunnen vullen. 2 een duidelijkere uitleg bij wat er exact bedoelt wordt bij bepaalde punten.
Stappen zijn duidelijk en begeleiding is goed.
Tot. I toe is alles vlot gelopen en vragen woorden korvet behandelt en beantwoorden
Gezocht naar Goedkopere maar om te scheiden. Wij hadden samen al alles zo goed als uitgewerkt en verdeeld. Het was alleen maar alles in de juiste vorm opstellen,en juridische afhandeling. Scheidingsmakelaar’s die aan huis komen vroegen de hoofdprijs. Online bij jullie te rechtkomen. Maar wat ‘n fijn warme intake gesprek was dat super. Binnen paar uur al de eerste stappen en dingen wat we moesten invullen en toesturen. Toen deze stappen gedaan waren zijn we door gekoppeld naar mevrouw Ancis Verweij. De fijne en zeer correcte 1e fase kreeg het zelfde vervolg. Alles loopt soepel online zij stuurt alles wat nodig is door. En het is maar uitprinten ondertekenen en weer retour. Ook als je zit met vragen of opmerkingen,van kunnen we zus of zo,kan dit of dat,dan krijg jij het justitieel advies. Tot nu toen zeer te vrede,en snel in vakantie tijd.
Proces werd duidelijk uitgelegd. Tijdens het gesprek met de mediator werd goed meegedacht met onze situatie en hoe we hier het beste mee om konden gaan wat betreft het convenant. Er waren twee momenten waar ik dacht dat we al een tijdje niets gehoord hadden, en na bellen/e-mailen bleek dat er al wel ontwikkeling was, maar dat wij nog niet op de hoogte waren gebracht. Dit zou ik dus als enige verbeterpunt zien.
Onze scheidingsprocedure verliep zeer goed. De begeleiding was erg professioneel maar ook informeel, dat schept direct een band. Aangezien wij nog als vrienden verder gaan in het leven, liep alles dan ook erg snel en was het zo geregeld. Dat was tijdens de telefonische gesprekken, die we gelukkig samen konden voeren, erg prettig. De kosten waren van tevoren afgesproken en er zaten geen addertjes onder het gras. Kortom, erg goed afgehandeld en zeker een aanrader!!
supersnelle en vriendelijke behandeling.
tot nu toe loopt alles prima
Prima ervaring, alles gaat snel en gemakkelijk.
We zijn goed geholpen
Alles super geregeld erg lieve mensen
Zeer uitstekend ervaren en alles verloopt hartstikke goed. Je heb totaal geen zorgen. Beveel het zo aan!
Fijne ervaring opgedaan, ondanks het trieste resultaat. Ze denken goed met je mee. Alleen een opmerking: de goedkoopste manier van scheiden mogen ze wel weghalen, want de “gemiddelde” consument die wil scheiden, kan deze mogelijkheid nooit gebruiken. Deze is alleen voor diegene die juridisch is onderlegd en dat is niet iedereen.
Goedemiddag Mirjam, Dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie de scheiding bij ons als prettig hebben ervaren en dat wij jullie goed hebben kunnen begeleiden in dit traject. Online scheiden is de goedkoopste manier van scheiden in vergelijking met een mediator of advocaat, door hoe efficiënt wij het proces hebben ingericht. Ik kan me de teleurstelling dat jullie situatie niet geschikt was voor het basis-pakket voorstellen. Gelukkig konden wij jullie, door de subsidie, voor een lagere prijs dan de normale pakketprijs voor het plus-pakket verder helpen in de scheiding en konden wij er zo ook voor zorgen dat het traject goede doorgang kon vinden! Ik heb deze feedback neergelegd bij de betreffende afdeling zodat zij hiervan op de hoogte zijn. Het is echter wel zo dat er meerdere situaties geschikt zijn voor het basis-pakket, niet alleen juridisch onderlegde mensen. Ook bijvoorbeeld mensen die eerder van tafel en bed gescheiden zijn en daaruit nog een convenant hebben, mensen al een traject bij een mediator hebben doorlopen, mensen die een traject bij een advocaat hebben doorlopen en op zoek zijn naar een goedkope manier om de scheiding door te zetten nemen bij ons het basis-pakket af, dit naast de mensen die de juridische kennis hebben om zelf een convenant op te stellen. We verkopen deze pakketten daarom toch en kunnen proberen zo voor al onze klanten een passende oplossing voor de situatie bieden. Ik ben in ieder geval blij dat wij ook voor jullie deze passende oplossing wel hebben kunnen vinden en de scheiding goed verloopt! Ik wens jullie veel succes toe bij het laatste gedeelte van de scheiding en veel geluk voor in de toekomst! Met vriendelijke groet, Scheidingsprofs Servicedesk
Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht
Scheidingsprofs staat voor jarenlange ervaring in online scheiden en scheidingsbemiddeling. Met gecertificeerde mediators en ervaren scheidingsspecialisten worden alle financiële en juridische zaken uit handen genomen. De mediators zijn onpartijdig en bieden gesprekken zowel online aan als in persoon. Scheidingsprofs onderscheidt zich door altijd een volledige dienstverlening aan te bieden waarbij de gehele scheiding wordt afgehandeld voor een vaste prijs. Het belang van de kinderen staat hierbij altijd voorop.