De mediator was betrokken, geduldig, en deskundig als in de punten beoordeling
Duidelijke uitleg. Alles in stapjes gedaan. Fijne ervaring.
Helder en transparant
Geweldige mensen, je komt goed in contact met ze, als je ze mailt reageren ze vrijwel direct!
Hele fijne uitleg en hulp bij de dingen waar je niet uitkomt en hele aardige mensen die je goed te woord staan
Snelle en professionele hulp
Fijne, professionele hulp gehad.
Ik raad scheidingsprof zeker aan. Ze helpen je stap voor stap . En leggen alles goed uit. Het proces gaat snel . Bedankt.
De mediator gaf me punten aan waar ik nog niet aan gedacht had.
Duidelijk snel ,en zeer prettig persoon
Allereerst telefonisch aantal x door Claudius McGill keurig geholpen, goede uitleg en advies. Verder alles online kunnen invullen en videogesprek mediator verliep ook snel.
Wij waren al een poos bezig met de scheiding. Dit liep iedere keer vast op een diverse zaken. Scheidingsprofs dacht mee en binnen een zeer korte termijn is alles naar wens afgehandeld. Een aanrader voor wanneer je dan toch moet, gaat scheiden.
Snel, deskundig en geen overbodige formaliteiten. Onze situatie is heel goed begrepen en de interactie is daar prima op afgestemd.
Goed geregeld Zeker als je alles samen alle afspraken al hebt genomen en gemaakt is het heel makkelijk
Op alle vlakken zijn wij goed geholpen. Tot nu toe geen problemen tegengekomen.
We werden snel en vriendelijk geholpen en al onze vragen werden goed en duidelijk beantwoord.
Goed geholpen
Goed, snel en professionele hulp, heel erg bedankt!
We zijn heel erg goed geholpen ze lag alles rustig uit wat we moesten doen en ook wat er al hadden gedaan dat dat goed was en we konden zelfs nog dingen veranderen als dat moest en dat heeft ze ook gedaan ook ben er heel erg tevreden
Julie luisteren naar de mensen en als er een verandering is dan regelen jullie het snel en bellen dan ook op als het goed is gedaan.
We zijn netjes geholpen en aanrader
verliep uitstekend
Snel en goed dat zijn er twee, dat is wat scheidingsprofs zeker weten wel kan dus!
Snel en vakkundig
Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht
Scheidingsprofs staat voor jarenlange ervaring in online scheiden en scheidingsbemiddeling. Met gecertificeerde mediators en ervaren scheidingsspecialisten worden alle financiële en juridische zaken uit handen genomen. De mediators zijn onpartijdig en bieden gesprekken zowel online aan als in persoon. Scheidingsprofs onderscheidt zich door altijd een volledige dienstverlening aan te bieden waarbij de gehele scheiding wordt afgehandeld voor een vaste prijs. Het belang van de kinderen staat hierbij altijd voorop.