Al onze vragen konden we stellen en overal werden we mee geholpen! Ik kan dit iedereen aanraden
Het maakt voor ons de scheiding een stuk makkelijker en gemoedelijker, daarom kunnen wij het nodige loslaten en ons kinnen concentreren op de toekomst.
Ik was in eerste instantie wat sceptisch om zo’n serieuze aangelegenheid online en via de telefoon aan te gaan. Hier moet ik van terug komen. De benadering en professionaliteit is van een hoog niveau. We zijn zeer goed begeleid en alles is snel en vakkundig behandeld. Chapeau!!
Goedkoop en snel
Het traject verliep soepel, duidelijke uitleg, prettige communicatie en een snelle response op vragen.
Hele fijne communicatie en snelle reaktie op vragen . Heel behulpzaam en geduldig.
Zeer professioneel en adequaat en ook vriendelijk
Wij zijn heel goed geholpen. Duidelijke uitleg en goede afspraken kunnen maken. Snelle reacties en convenant was snel gemaakt.
Duidelijk traject en goede uitleg waar nodig. In onze situatie geen complexe toestanden dus een vrij probleemloos traject. Scheiden is verschrikkelijk dus dan past een kalme en professionele bemiddelaar het best. In het begin beetje een te joviale gezellige houding van de eerste contactpersoon. Heel fijn in een normale situatie maar niet in een echtscheidingstraject. Dan voelt het niet gepast. De uiteindelijke behandelaar was rustig, kalm en professioneel. Passend bij de situatie.
Duidelijke uitleg, geduld en begrip. Zeker een aanrader voor wie deze diensten nodig hebben!
Ik heb het contact en de adviezen van de mediator als heel prettig ervaren. Met vragen kon ik altijd bij hem terecht. Het gehele bemiddelingstraject is vlot verlopen.
Heel goed
We zijn prima en vlot geholpen. De contacten hebben we als prettig ervaren.
Prima ervaring, vriendelijk en vrij snel.
Fantastische begeleiding en een prima service van A tot Z, echt een aanrader op het moment dat je in scheiding zit
Heel hulpzaam en super geregeld allemaal
Ik heb ervaren, nadat wij zelf wat strubbelingen hadden in de procedure, er deskundig en met rust gehandeld is door onze mediator.
Erg duidelijk en fijn dat het zo kan
Zeer netjes, snel en goede begeleiding. Hoewel het niet leuk is zoiets, zal ik hen toch aanraden! Ze helpen erg goed en snel, bij vragen duidelijke antwoorden en met invullen van de lijst kijken ze mee wat erg handig is!
Even wennen aan het mailverkeer maar is me toch meegevallen en je krijgt snel antwoord. Groetjes Wim
Snelle reactie, vriendelijke medewerkers, vlot verloop van afhandelen. Altijd goed te bereiken en professioneel. Super.
Vriendelijk en goed geholpen door Ron.
Top! Fijn samengewerkt
Top tevreden tot heden . Snel afgehandeld dat hou ik van . Ik zou iedereen aanraden . Geen poes pas . Zeer tevreden
Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht
Scheidingsprofs staat voor jarenlange ervaring in online scheiden en scheidingsbemiddeling. Met gecertificeerde mediators en ervaren scheidingsspecialisten worden alle financiële en juridische zaken uit handen genomen. De mediators zijn onpartijdig en bieden gesprekken zowel online aan als in persoon. Scheidingsprofs onderscheidt zich door altijd een volledige dienstverlening aan te bieden waarbij de gehele scheiding wordt afgehandeld voor een vaste prijs. Het belang van de kinderen staat hierbij altijd voorop.