Goede deskundige hulp ook emotioneel goed ondersteund

Onze scheiding werd goed afgehandeld door de juridisch experts van scheidings profs. Wij werden ondersteund door Lisanne en wat ik vooral ook fijn vond, is dat ik me echt ontzorgd voelde, ondanks dat alles online ging. Ik zou iedereen het meest uitgebreide pakket aanbevelen, want dit is zeker de moeite waard en nog altijd een erg goede prijs. Je wil niet op een later moment erachter komen iets over het hoofd te hebben gezien.

• Prijs-/kwaliteit verhouding

Snel geholpen en hele fijne ondersteuning

Snelle afwikkeling van de scheiding. Scheiding is nooit leuk, dus prettig als alles zo snel mogelijk geregeld wordt. En dat was absoluut het geval via Scheidingprofs, binnen 7 weken was alles rond.

Super geholpen, dankjewel!

Goede service en vriendelijke dossiermanagersl. Heldere informatie op de website en doen wat ze beloven. Goed geholpen bij onze scheiding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echte profs in hun vak. Zeer goed geholpen door deze partij en volledig ondersteund tijdens de scheidingsprocedure. Dankjewel!

• Communicatie

Catharijnesingel 55

3511 GD Utrecht

Over Scheidingsprofs

Scheidingsprofs staat voor jarenlange ervaring in online scheiden en scheidingsbemiddeling. Met gecertificeerde mediators en ervaren scheidingsspecialisten worden alle financiële en juridische zaken uit handen genomen. De mediators zijn onpartijdig en bieden gesprekken zowel online aan als in persoon. Scheidingsprofs onderscheidt zich door altijd een volledige dienstverlening aan te bieden waarbij de gehele scheiding wordt afgehandeld voor een vaste prijs. Het belang van de kinderen staat hierbij altijd voorop.